מחפשים תוספות ל"על האש" ביום העצמאות? קבלו מתכון לתירס על האש

מרכיבים:

למיונז צ'יפוטלה:

1 ביצה
200 גר' שמן חמניות
10 גר' חומץ יין לבן
1 צ'ילי צ'יפוטלה ברוטב אדובו / צ'יפוטלה

עבור קלחי התירס:

4 קלחי תירס מבושלים
שמן קנולה
פרוסות גבינה טבעונית (אופציונלי)
כוסברה
ליים

הוראות הכנה:

למיונז הצ'יפוטלה:

הקציפו בבלנדר ידני את הביצה, הצ'יפוטלה והחומץ עם מעט שמן עד שהתערובת מתחילה להתעבות.

מוסיפים בהדרגה שמן חמניות תוך כדי ערבוב עם התערובת.

עבור קלחי התירס:

מורחים את התירס בשמן קנולה ומבשלים על הגריל ב 200 מעלות במשך 3-5 דקות.

מוציאים מהגריל ומניחים מעל פרוסות גבינה טבעונית (אופציונלי) ועלי כוסברה להגשה.

מוסיפים כמה פרוסות ליים ומיונז צ'יפוטלה.


המתכון באדיבות המותג TEKA