אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

שידרוג לתפריט יום העצמאות: מתכון לתירס על האש

יום העצמאות עוד רגע כאן, ואיתו התכנונים ל"על האש" המסורתי | במיוחד לקראת החג, סידרנו לכם מתכון לתירס על האש שגם קטנים וגם גדולים אוהבים

שידרוג לתפריט יום העצמאות: מתכון לתירס על האש
  (צילום: Teka studio)

מחפשים תוספות ל"על האש" ביום העצמאות? קבלו מתכון לתירס על האש

מרכיבים:

למיונז צ'יפוטלה:

1 ביצה
200 גר' שמן חמניות
10 גר' חומץ יין לבן
1 צ'ילי צ'יפוטלה ברוטב אדובו / צ'יפוטלה

עבור קלחי התירס:

4 קלחי תירס מבושלים
שמן קנולה
פרוסות גבינה טבעונית (אופציונלי)
כוסברה
ליים

הוראות הכנה:

למיונז הצ'יפוטלה:

הקציפו בבלנדר ידני את הביצה, הצ'יפוטלה והחומץ עם מעט שמן עד שהתערובת מתחילה להתעבות.

מוסיפים בהדרגה שמן חמניות תוך כדי ערבוב עם התערובת.

עבור קלחי התירס:

מורחים את התירס בשמן קנולה ומבשלים על הגריל ב 200 מעלות במשך 3-5 דקות.

מוציאים מהגריל ומניחים מעל פרוסות גבינה טבעונית (אופציונלי) ועלי כוסברה להגשה.

מוסיפים כמה פרוסות ליים ומיונז צ'יפוטלה.


המתכון באדיבות המותג TEKA

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו