בעקבות מכתב איומים ברצח ובתוכו כדור חי של נשק שהופנה כלפי משפחת ראש הממשלה נפתלי בנט והועבר למשטרת ישראל, נפתחה חקירה שהוטלה על להב 433 בשיתוף שירות הביטחון הכללי.

שר הביטחון בני גנץ הגיב לדברים ואמר: "האיומים על משפחת ראש הממשלה – חציית קו אדום. הסתה ואלימות כבר הגיעו בעבר לרצח פוליטי. כדור אחד במעטפה, יכול להפוך לשלושה כדורים שנורים מאקדח. אני סומך על המשטרה והשב"כ שישימו את ידיהם על האחראים לכך. גם בימים של מחלוקת קשה, לכולנו החובה לזכור שאחדותנו וחוסננו הם הבסיס לעוצמתנו."

שר החוץ יאיר לפיד הגיב: "‏מכתב האיומים על חיי ראש הממשלה הוא תזכורת עצובה ומסוכנת לאן הסתה עלולה להוביל. הקיצוניים לא ינצחו את הרוב השפוי."

שרת הפנים, איילת שקד בתגובה למכתב שנשלח למשפחתו של רה״מ:״האיום שהופנה כלפי רה"מ ומשפחתו מזעזע את אמות הספים. ערב חורבן הבית איבדנו את עצמאותנו אך ורק בשל איבה פנימית. לא יתכן שבמדינה יהודית העומד בראשה יעמוד בפני סכנת חיים מבית. משטרת ישראל תאתר את מי שהרים את ידו על הדמוקרטיה הישראלית ותמצה עמו את הדין״

גם ח"כ אורית סטרוק (הציונות הדתית) הגיבה בחומרה לידיעה: "להתנגד לממשלה הנוראה הזו – כן. להסביר בכל דרך למה הקמתה היא עוול כלפי הבוחר וסכנה לזהותה של המדינה – בהחלט. להתקומם נגד העוולות היומיומיות שלה – ודאי. לפעול ולהתפלל לנפילתה – כמובן.(אגב זה כבר קורה, עכשיו זו רק שאלה של זמן). לנקוט באלימות או באיומים כלשהם – בשום אופן לא!!"

מוקדם יותר, הגיב גם ראש הממשלה נפתלי בנט לדברים וכתב בחשבון הפייסבוק שלו: "סכסוך פוליטי, לא משנה כמה הוא עמוק, לא צריך להגיע לאלימות, לבריונות ולאיומי מוות".

"אנחנו צריכים לעשות הכול, כמנהיגים וכאזרחים שעתידם ועתיד ילדיהם במדינה הזאת, כדי שתופעות כאלה פשוט לא יתקיימו. כולנו אנשים. ויכוחים וחילוקי דעות – כן. בריונות ואיומים – לא", , כתב בנט בפייסבוק.

"אני ראש ממשלה ואיש פוליטי, אבל אני גם בעל ואבא, וחובתי היא גם לשמור על אשתי ועל ילדיי. עלינו להנמיך את הלהבות של השיח הפוליטי".

"ערב ימי הזיכרון ויום העצמאות, אני קורא לכולם – מכל קצוות הקשת הפוליטית, בעיקר לאנשים שפעילים ברשתות החברתיות – זה זמן הרגעה ופיוס. יש לנו בית אחד, ואסור לנו לשרוף אותו."