במקום לקנות במאפייה, תכינו אותן בבית. שירן שלו מציגה מתכון לאוזני המן ביתיות ונהדרות, עם מגוון מילויים.

מתכון לאוזני המן – החומרים:

חצי קילו קמח תופח

200 גרם חמאה (לגרסת הפרווה, אפשר להשתמש במרגרינה)

ביצה אחת

3/4 כוס סוכר

למילוי – בחירה לפי טעמכם:

ממרח שוקולד

ממרח חלבה

ריבת משמשים

מתכון לאוזני המן – אופן ההכנה:

תחילה מערבבים היטב את החמאה והסוכר, באמצעות מיקסר. מוסיפים את הביצה והקמח וממשיכים לערבב.

בינתיים, מחממים תנור ל-180 מעלות.

חוזרים לקערת הערבוב. לשים היטב, עד שמתקבל בצק איכותי.

מניחים בצד למנוחה, ומכסים בניילון נצמד ובמגבת.

מכינים את המילוי האהוב, וחוזרים לבצק.

מרדדים אותו לעובי של 0.50 ס״מ, וחורצים עיגולים באמצעות כוס.

במרכזה של כל פיסת בצק מניחים כף מהמילוי, ומקפלים למשולש.

אופים כ-20 דקות. ניתן לפזר אבקת סוכר מעל.