מבזקים
סרוגים

הוארך מעצרו של החשוד באונס פליטה אוקראינית

הוארך מעצרו של תושב אשדוד בשנות ה- 50 לחייו, שהציע לצעירה כבת 19, פליטת מאוקראינה עבודה ואנס אותה בצימר באחד המושבים בדרום. המשטרה עימתה את החשוד עם הקורבן

כ"ד ניסן התשפ"ב
הוארך מעצרו של החשוד באונס פליטה אוקראינית
הוארך מעצרו של החשוד באונס פליטה אוקראינית צילום: אזיקים (צילום: הדס פורוש/ פלאש 90)

בית משפט השלום האריך היום (שני) בשלושה ימים נוספים, את מעצרו של החשוד באונס הפליטה מאוקראינה, שהגיעה לאחרונה לארץ.

ראשיתה של החקירה החלה בסוף השבוע האחרון בתחנת שדרות, בעקבות דיווח שהתקבל על ידי אמה של הקורבן, אודות חשד לאונס שבוצע בבתה.

עפ"י התלונה, מדובר בחשוד בשנות ה 50 תושב אשדוד, אותו הכירו לפני כשבוע, והוא הציע לצעירה עבודה, ובאותה אמתלה, אסף אותה מהבית בו מתגוררת, ואז עפ"י החשד הוביל אותה לצימר באחד המושבים בדרום, שם ביצע בה את זממו, ולאחר מכן הציע לה סכום כסף.

חוקרי משטרת שדרות עצרו כאמור את החשוד לחקירה בחשד לעבירות אונס ועבירות מין נוספות, וביצעו מגוון פעולות חקירה לרבות עימות בין הקורבן לחשוד.

אונס המשטרה הפליטים מאוקראינה פליטה אוקראינית