סוכנות הידיעות האיראנית הרשמית 'פארס' מדווחת הערב (רביעי) כי שלושה סוכני מוסד נעצרו באיראן.
לפי הדיווח, השלושה נעצרו בפרובינציה סיסתאן ובלוצ'סתאן שבדרום-מזרח המדינה. עוד נכתב כי המעצר בוצע בהוראת הרשות השופטת וכי השלושה היו מעורבים בהעברת מידע ומסמכים מסווגים.
עם זאת, לא צוין מוצאם או לאומיותם של השלושה שנעצרו.
כזכור בחודש שעבר כוחות משמרות המהפכה ירו 12 טילים בליסטיים לעבר הקונסולייה האמריקנית בעיר ארביל, המשמשת כעיר הבירה של החבל הכורדי שבצפון עיראק. בהודעת הארגון האיראני אמרו כי מדובר במתקפה שכוונה כלפי "מרכז אסטרטגי של המשטר הציוני".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
לטענתם, ירי הטילים היה "בתגובה לפשעים האחרונים של המשטר הציוני המזויף. 'המרכז האסטרטגי לקונספירציה ורוע של הציונים' היה מטרה לטילים החזקים של משמרות המהפכה האסלאמית".
נשיא איראן: "נפגע בלב ישראל אם תפעל נגדנו"
נשיא איראן איברהים ראיסי שיגר השבוע (שני) איום חריף כלפי ישראל, כשהזהיר כי "אם ישראל תעשה את המהלך הקל ביותר נגד האומה שלנו, המטרה של הכוחות הצבאיים שלנו תהיה לפגוע בלב של המשטר הציוני". את הדברים אמר בנאום שנשא במהלך מצעד צבאי בטהרן, ששודר בטלוויזיה הממלכתית האיראנית.

בשבוע שעבר מפקד כוח קודס של משמרות המהפכה, אסמאעיל קאאני, תקף גם כן את ישראל והציג איום דומה בראיון לסוכנות הידיעות המקומית "נור". לדבריו, "איראן תתעמת עם ישראל בכל מקום שהיא תרגיש צורך. אנחנו נתמוך בכל ארגון שילחם בישראל, הרס המשטר הזה הולך ותופס תאוצה".
מה דעתך בנושא?
9 תגובות
0 דיונים
אור
נקווה שלא ידחפו להם את מקל המטאטא שהדירו למוסטפא דיראני בישראך
17:51 05.05.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שונא אירן
פרופגנדה בשיא
20:18 23.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבי
בקרוב פיצוץ באתר הגרעין פורדו עים נשורת רדיואקטיבית
11:49 21.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אליחי
כשהייתי בצבא אמרו לנו שהצבא האירני חזק בדיבורים, לדעתי הוא הכי חזק בעולם הזה, שינסו רק לדגדג ויהפכו לטבק
10:35 21.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הפטריוט
אם רק ינסו הזבל האירני לעשות כל דבר קטן הם יהיו אבק והם יודעים את זה
09:57 21.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יואב
חצי מאירן סוכני מוסד העיקר להקיא את המשטר הזה ממדינתם ומהציוויליזציה.
08:06 21.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חחחח...
איראן במצוקה
04:25 21.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוכיפת
מי הלשין?
00:57 21.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אור
אין סוכני מוסד באירן..✨️
00:21 21.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר