הפרשן הפוליטי של חדשות 12, עמית סגל, חשף בסוף השבוע האחרון, כי במהלך השבועות האחרונים חבר הכנסת יובל שטייניץ מהליכוד "נכנס שוב ושוב", כדבריו, ללשכתו של ראש הממשלה נפתלי בנט.

בטורו השבועי בעיתון 'ידיעות אחרונות' כתב סגל: "לאחרונה נכנס שוב ושוב ללשכת בנט חבר הכנסת יובל שטייניץ. במשך שעות, במצטבר, דנו ראש הממשלה הנוכחי והח"כ מהליכוד בנושא האיראני. בנט ביקש לאחרונה להתייעץ איתו על ההתנהלות הישראלית מול משטר האייתוללות ומול הסכם הגרעין".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

לפיד על המצב באיראן (צילום: מתוך ערוץ הכנסת)

סגל הזכיר כי "שטייניץ הוא חבר הקבינט הוותיק ביותר מעידן נתניהו, אדם עם היכרות בת למעלה מדור עם הסודות הכמוסים ביותר של המאבק בגרעין".

סגל ציין כי "שטייניץ הוא אחד מחברי הליכוד הבודדים שנהנים מיחסים טובים עם הממשלה הנוכחית. בנט ביקש לאחרונה להתייעץ איתו על ההתנהלות הישראלית מול משטר האייתוללות ומול הסכם הגרעין".