אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

הקינוח המושלם: פבלובה עם פירות העונה

אם עדין לא הכנתם פבלובה, זה הזמן המושלם להכין את הקינוח שבטוח יגרוף מחמאות | מתכון לפבלובה עם פירות העונה שגם מבוגרים וגם ילדים יאהבו

הקינוח המושלם: פבלובה עם פירות העונה
  (צילום: Teka studio)

מתכון מושלם לפבלובה מפנקת עם פירות העונה.

מרכיבים (ל-4 סועדים):

3 חלבוני ביצה
180 גרם סוכר
2 כפות מיץ לימון
תותים
פטל
סירופ תותים

(צילום: שאטרסטוק)

אופן ההכנה:

יוצקים את חלבוני הביצים לקערה גדולה ומקציפים. מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב. כשהמרנג כמעט מוכן, מוסיפים את מיץ הלימון, ומקציפים שוב עד לקבלת מרקם מבריק ויציב. מניחים את המרנג בשקית זילוף עם קצה בצורת כוכב בעזרתו יוצרים את הפבלובות על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה כאשר במכז כל עיגול יש להשאיר ביקעה קטנה אותה נמלא מאוחר יותר בפירות.

מחממים את התנור מניחים את תבנית התנור באמצע על מנת למנוע את שריפת החלק העליון, ואופים ב-100 מעלות צלזיוס למשך שעה בחום עליון ותחתון ללא תוכנית טורבו או אידוי. בודקים אם המרנג התקשה ומניחים לו להתקרר לפני שמקשטים את החלק העליון. ממלאים את הפבלובות בפירות יער אדומים לפי הטעם ובמעט סירופ תות.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו