מושלם: הודו עם ירקות ברוטב טריאקי
מחפשים מתכון בשרי לחג הקרוב? מתכון שיסגור לכם גם את הפינה של המנה הבשרית וגם ירקות? סידרנו לכם מתכון להודו עם ירקות ברוטב טריאקי שכולם יאהבו
(צילום: סטודיו TEKA)
מתכון מושלם להודו עם ירקות ברוטב טריאקי
מרכיבים:
1 חזה הודו
50 גרם ברוקולי
70 גרם כרובית
70 גרם עגבניות שרי
חצי בצל אדום
15 גרם סוכר חום
75 מ"ל רוטב סויה
30 מ"ל חומץ אורז
1 שן שום
1 חתיכה קטנה של ג'ינג'ר טרי
15 מ"ל שמן שומשום
אופן ההכנה:
להכנת הרוטב מערבבים סויה עם חומץ ושמן שומשום, מוסיפים שום וג'ינג'ר קצוץ. מערבבים היטב ומניחים בצד.
מניחים בתבנית תנור אחת את כל הירקות חתוכים לחתיכות גדולות ואת חזה ההודו חתוך לפרוסות של 3 ס"מ כל אחת. יוצקים את הרוטב על ההודו והירקות ואופים 30 דקות ב-180 מעלות צלזיוס.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה אחת
מיין לפי
1
הרבי
נועם | 09-08-2022 13:23
הרבי מלובביץ' ישו