פרישתה של עידית סילמן מהקואליציה העלתה לא רק את מצב הרוח בקרב מצביעי הימין, אלא גם את מפלס המנדטים של מפלגות האופוזיציה.

על פי סקר של פרופסור קמיל פוקס עבור חדשות 13, הליכוד בראשות בנימין נתניהו מזנק ל – 38 מנדטים. במקום השני נמצאת מפלגת יש עתיד של יאיר לפיד עם 17 מנדטים. כחול לבן ובני גנץ מקבלים 9 מנדטים. הציונות הדתית בראשות בצלאל סמוטריץ' מקבלת בסקר 8 מנדטים.
מפלגת 'ימינה' של ראש הממשלה נפתלי בנט מקבלת 7 מנדטים. ש"ס ויהדות התורה מקבלות אף הן 7 מנדטים כל אחת.
העבודה, ישראל ביתנו והרשימה המשותפת מקבלות שישה מנדטים כל אחת. מרצ של ניצן הורוביץ עם חמישה מנדטים ורע"מ של מנסור עבאס עם 4 מנדטים. גדעון סער ותקווה חדשה לא עוברים את אחוז החסימה.

על פי החלוקה לגושים: גוש הליכוד-חרדים-ציונות דתית – 60 מנדטים. גוש האופוזיציה – 54 מנדטים. הרשימה המשותפת – 6 מנדטים.





תגובות
הכל בסקר נראה סביר חוץ ממה שמקבל בנט בנט נמחק לחלוטין בציבור
המוח שלך נמחק יערס מסריח ומנייאק
הסקרים זה שקר, ממומן או ביביסטים שולטים בסקר ולכן השר יועז הנדל צריך לחתום על חוק שימנע מהתקשורת סקרים שקריים ולפרסם סקרים אמיתיים.
מי האופוזיציה? מעניין שהתפלק בכתבה שהקואליציה נקראת גוש האופוזיציה...