חביתיות אפונה ניסיתם כבר? קבלו מתכון נהדר.
מצרכים:
- 500 גרם אפונה ותרד קפואים\טריים
- 4\1 אבוקדו
- 140 גרם קורנפלור
- 2 ביצים
- שמן זית
- מים לפי הצורך
אופן ההכנה:
- בשלו בסיר עם מים רותחים את האפונה והתרד למשך דקה אחת.
- ערבלו במעבד מזון את האבוקדו, הקורנפלור, הביצים, שמן הזית ואת הירקות המבושלים. הוסיפו מים במידת הצורך על מנת ליצור בלילה במרקם קרמי.
- צקו כמות קטנה מהבלילה למחבת עם שמן זית וטגנו בשני הצדדים (בדיוק כמו שמכינים פנקייקים רגילים).
המתכון באדיבות המותג BEKO.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים