פשוט וקל: מתכון למרק אפונה שכולם אוהבים.
מרכיבים:
5 בצלים ירוקים
1 בצל קטן
1 תפוח אדמה בינוני
300 גרם אפונת גינה קפואה
4 כוסות מים רותחים
חופן עלי נענע
קורט מלח ופלפל שחור
כף שמן
אופן ההכנה:
בסיר גדול מטגנים בשמן את הבצל הירוק והלבן. לאחר מכן, חותכים גס את התפוח אדמה ומוסיפים אל הסיר.לאחר מספר דקות מוסיפים את האפונה והנענע, מתבלים כפי שאתם אוהבים ומוסיפים את המים.
מניחים למרק להתבשל במשך חצי שעה. לאחר מכן, טוחנים את המרק בבלנדר מוט. מקשטים במעט נענע ושמן זית.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים