מושלם לפסח: חביתיות אפונה
חג הפסח עוד רגע כאן וזה הזמן להתחיל לאגור מתכונים למאכלים כשרים לפסח, במיוחד לצורך כך, סידרנו לכם מתכון שכנראה לא הכרתם: חביתיות אפונה

(צילום: BEKO)
חביתיות אפונה ניסיתם כבר? קבלו מתכון נהדר.
מצרכים:
- 500 גרם אפונה ותרד קפואים\טריים
- 4\1 אבוקדו
- 140 גרם קורנפלור
- 2 ביצים
- שמן זית
- מים לפי הצורך
אופן ההכנה:
- בשלו בסיר עם מים רותחים את האפונה והתרד למשך דקה אחת.
- ערבלו במעבד מזון את האבוקדו, הקורנפלור, הביצים, שמן הזית ואת הירקות המבושלים. הוסיפו מים במידת הצורך על מנת ליצור בלילה במרקם קרמי.
- צקו כמות קטנה מהבלילה למחבת עם שמן זית וטגנו בשני הצדדים (בדיוק כמו שמכינים פנקייקים רגילים).
המתכון באדיבות המותג BEKO.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו