כבוד ענק: אשלי בונד הישראלית נמצאת במקום הראשון בסבב החורף ברכיבה על סוסים בפלורידה, רוכב הנבחרת השני, דניאל בלומן, נמצא במקום השני.
אשלי והשותפה שלה קרוליין אוף באלמור קבעו את הקריטריון של הצמד לאליפות העולם בקיץ הקרוב. כעת הרוכבת תוכל לבחור אם להתחרות בדנמרק עם הסוסה המנצחת או עם דונאטלו 141.הניצחון של אשלי בונד זיכה אותה ב 165 אלף דולר. בלומן גרף גם הוא פרס נחמד של 100 אלף דולר.

"איזה יום מדהים עבור נבחרת ישראל להגיע למקום הראשון והשני ב-500 אלף רולקס GP", אמרה הרוכבת אשלי בונד. "בהחלט הגשמת חלום. אין גאה ממני להביא את הכבוד הביתה, לנבחרת ישראל! תודה ל-ה'".

ד"ר עמיחי אלפרוביץ, המנהל הספורטיבי של נבחרת ישראל ברכיבה: " אשלי בונד ודניאל בלומן הוכיחו שוב שהם בצמרת הרכיבה בעולם. הניצחון של שניהם מרגש מאוד, מכיוון שמדובר בתוצאה אליה כיוונו בשבועות האחרונים, ועמדו ביעד למרות מסלול טכני וקשה מאוד. ההישג שלהם מדהים מבחינה אישית ומעלה את הציפיות של שניהם ושל ההתאחדות לקראת התחרות החשובה של השנה – אליפות העולם באוגוסט. שניהם נמצאים בנקודת פתיחה מצוינת מאחר והם קבעו את הקריטריון לאליפות העולם עם שני סוסים או יותר. צוות האימון ימשיך להכין אותם ואת הסוסים כדי להגיע באופן המיטבי לדנמרק".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים