חדשות

ניר אורבך פועל נגד המהלך של מרב מיכאלי

חבר הכנסת ניר אורבך, נפגש עם ראש עיריית חיפה עינת קאליש, וביקש ממנה למנוע את הפעלת הרכבלית בחיפה בשבת - כפי שרוצה לעשות שרת התחבורה מיכאלי

((צילום: יונתן זינדל/פלאש90))

חבר הכנסת ניר אורבך, נפגש ביום חמישי האחרון עם ראש עיריית חיפה עינת קליש רותם, וביקש ממנה למנוע משרת התחבורה מרב מיכאלי להפעיל את הרכבלית בחיפה בשבת ולשמור על הסטטוס קוו בעיר.

אמיר אטינגר

לסרוגים נודע כי במשרד התחבורה התעוררה בעיה משפטית בהפעלת הרכבלית בחיפה, אך במשרד התחבורה מתעקשים כי בעירייה טרם נתנו אישורים להפעלת הרכבלית בשל מפגעים סביבתיים שהתגלו.

אורבך אמר בפגישה עם ראש העיר חיפה כי הוא יפעיל לחץ על הממשלה למנוע את הפעלת הרכבלית בשבת.

ניר אורבך_ 23.02.2022
ניר אורבך_ 23.02.2022| צילום: ניר אורבך באולפן סרוגים. ארכיון

כאמור, אורבך וקליש רותם נפגשו ביום חמישי ושוחחו על הכוונה של מרב מיכאלי להפעיל את הרכבלית בשבת. לאחר הפגישה אמר אורבך, יליד העיר: "חיפה תמיד הייתה עיר שמצליחה לתת מקום לכל אחד מתושביה לחיות את חייו בכבוד. הסטטוס קוו תמיד נשמר בה והצליח להכיל את כולם".

"אני שמח שראש העיר רגישה לנושא. בתור בן העיר, אני חושב שערים רבות יכולות ללמוד ממנה. חיפה היא עיר נפלאה ומתקדמת בתחומים רבים ואני שמח לסכם עם ראש העיר על המשך שיתוף פעולה".

ראש העיר, קליש רותם אמרה: "שמחתי לארח את בן העיר, חבר הכנסת אורבך, שהביע בפניי את הערכתו לאופיה הייחודי של העיר, תוך התחייבות לקדם את ענייני העיר, אחרי עשרות שנים שממשלות ישראל לדורותיהן מתעלמות מהעיר ומתושביה. ח"כ אורבך הבטיח להיות אחד מהשגרירים שלנו בכנסת ובממשלה ואני מודה לו על כך".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

25
אורבך שקרן ונוכל
14.03.22

אורבך שקרן ונוכל. אל תצפו ממנו לשום דבר!!!!!! אורבך שקרן ונוכל. אל תצפו ממנו לשום דבר!!!!!!

הצטרפו אלינו