מבזקים
סרוגים

כמה בנט קיבל? עמית סגל חושף נתונים מסקר פנימי

הפרשן הפוליטי עמית סגל, חשף נתונים מסקר פנימי שהונח על שולחנו של אחד מבכירי הקואליציה, ואומר כי נסיונות התיווך של בנט הגיעו לו בזמן

ח' אדר ב' התשפ"ב
כמה בנט קיבל? עמית סגל חושף נתונים מסקר פנימי

הפרשן הפוליטי עמית סגל, מתייחס בטורו השבועי בעיתון 'ידיעות אחרונות', למאמצי התיווך של ראש הממשלה נפתלי בנט, בין רוסיה לאוקראינה, ואומר כי מדובר במתנה שהגיעה לבנט בזמן שמצבו הפוליטי בכי רע.

"צבועים" | עמית סגל תקף; הגולשים לא נותרו חייבים

סגל חשף נתונים מסקר פנימי שהונחו לפני מספר שבועות על שולחנו של אחד מבכירי הקואליציה, מהם עולה כי בנט לא מצליח להתרומם בדעת הקהל.

"לבנט זה הגיע בדיוק בזמן", כתב סגל. "לפני שלושה שבועות, בעיצומו של משבר יוקר המחיה, נחת על שולחנו של גורם בכיר בקואליציה סקר אסוני".

סגל ציין כי על פי הסקר "מפלגתו של ראש הממשלה, ימינה, זכתה שם לארבעה מנדטים בלבד, כשהיא מגרדת את אחוז החסימה".

סגל הדגיש כי לא רק מצבו הפוליטי של בנט לא טוב, אלא גם של שניים משותפיו הבכירים בממשלה: "מפלגתו של שר האוצר, אביגדור ליברמן, הגיעה בקושי לחמישה מנדטים".

סגל התייחס גם למצבה של מפלגת 'תקווה חדשה' וכתב: "גם מפלגתו של שר המשפטים, נותרה עמוק מתחת לאחוז החסימה".

ימינה נפתלי בנט סקר עמית סגל