הפרשן הפוליטי עמית סגל, תוקף את אלו הקוראים להטיל סנקציות על רוסיה, אך תומכים בהעברת כסף למשפחות של מחבלים.

לדברי סגל: "הקריאה לסנקציות על רוסיה בשם המוסר היהודי מרגשת וחשובה. אבל לא כשהיא באה מהצבועים שלא רואים שום בעיה בתשלום מאות מיליונים למשפחות רוצחים מעבר לכביש כאן, לא בחרקוב".

סגל ציין כי אמנם "ישראל צריכה להתייצב בצד הנכון של ההיסטוריה, אבל לא בגלל אלה ששנים נמצאים בצד העקום שלה ועוד מטיפים על מוסר יהודי".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

צלמי חדשות 13 באוקראינה (באדיבות חדשות 13)

דבריו של סגל עוררו עליו ביקורת מצד לא מעט גולשים, שביקשו ממנו לנקוט בשמות ולא לנצל את המצב באוקראינה לסגירת חשבונות פוליטיים בארץ.

אחד הגולשים כתב: "אז לא הבנתי. לגנות את רוסיה או לא? אם כן, אז מאיזו סיבה כן להתייצב בצד הנכון של ההיסטוריה? בואו נודה, אתה סה"כ עושה פוליטיקה קטנה כדי להתחשבן עם אנשים שאתה שונא. האמת קצת עלוב".

מגיב אחר כתב: "אתה הטפת בעד הטלאי הירוק, תחסוך לנו את העמידה בצד הנכון של ההיסטוריה". גולש נוסף הוסיף: "די לוואטאבטיזם, תביע עמדה בנושא ולא על האנשים עצמם".