אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

טעים להכיר: הזוג הישראלי שמייצר גלידת בוטיק טבעונית

גלידת ILO שמיוצרת בצפון הארץ, על ידי זוג מוכשר במיוחד, מציבה סטנדרט חדש לגלידות טבעוניות ומוכיחה לכולם שטבעוני ובריא, לא בהכרח פחות טעים

טעים להכיר: הזוג הישראלי שמייצר גלידה טבעונית
  (צילום: דן פרץ)

למותג הגלידות הישראלי ILO (אילו) יש סיפור מסקרן ומתוק במיוחד: הזוג אלי ורותם יעקובוביץ', עולה חדש מצרפת ותושבת חוזרת שמתגוררים בגליל העליון, בצפון הארץ, מייצרים את ILO, גלידה טבעית וטבעונית בעבודת יד שכמוה עוד לא טעמתם.

רותם, למדה בישול ואפייה בריאה בדגש על raw במעוז הבריאות של קליפורניה (מאונט שאסטה) ולאחר מכן התמחתה בייצור גלידות בפריז ושם פיתחה את הקולקציה הראשונה של גלידות אילו (ilo-עונג בפינית).

לאחר שנים של התמקצעות, היום ILO מציעים קולקציה של 10 טעמים מגוונים שמתאימים לכל אזרחי מדינת ישראל- הם כשרים, נטולי לקטוז, נטולי גלוטן, ללא סוכר לבן וללא צבעי מאכל או משמרים מלאכותיים.

(באדיבות המצולמת)

נפתח ונגיד, שאם אתם שומרי כשרות ומחפשים גלידה טובה ואיכותית במיוחד כקינוח מטריף לאחר ארוחה בשרית, זה גילדת ILO היא הפיתרון המושלם עבורכם, ועל הדרך גם תתמכו בעסק כחול לבן.

בעידן שבו עשרות מותגים מציפים אותנו, גילת ILO עוקפת את כולם בקלאס. מה שמיוחד בגלידה הזו, שהיא נגישה לכל כך הרבה קהלים, וכמה כיף שאפשר לפרגן למותג ישראלי, בריא ואיכותי שניכר שעומדת מאחוריו הרבה מחשבה והשקעה.

(צילום: דן פרץ)

כשניגשנו לטעום את הגלידה, הופתענו מהמרקם. לרוב, כשמדובר במאכלים טבעוניים, נתקלים בטעם מעובד. הופתענו לגלות מרקם עשיר ומסקרן שלגמרי השאיר לנו טעם של עוד.

קולקציית הטעמים מגוונת, תוכלו למצוא טעמי פירות וכמובן, גם וניל או שוקולד עם פצפוצים ואפילו חמאת בוטנים. כך שכל אחד יוכל למצוא את הטעם החביב עליו.

מה שהכי בא לידי ביטוי בגלידות המיוחדות, היא חומרי הגלם. מרגישים שהבסיס הוא שונה מגלידות אחרות, וההשקעה מורגשת.

כל הגלידות נטולות סוכר לבן או לקטוז ונעשות על בסיס קרם קוקוס, פירות אורגניים והתחשבות בסביבה (קרטונים מתכלים וייצור ישראלי בוטיקי- מינוס שינועים מרחבי העולם וקירורים במרלו״גים).

הזוג יעקובוביץ' סיפרו: "אנחנו מייצרים את כל הטעמים מהבסיס , מסחיטת הלימונים ועד הכנת הרטבים וקליית האגוזים, הכל נעשה במפעל. בנוסף, אנחנו לא משתמשים בחומרים משמרים, צבעי מאכל, תמציות טעם/ריח או מייצבים סנטטים והכל כדי שנוכל לתת חוויה של גלידת בוטיק משובחת שגם הגוף יאהב".

(צילום: דן פרץ)

אז אפשר לסכם ולהגיד, שכל מי שרגיש לגלוטן או חלב, שומר על אורח חיים בריא, טבעוני או שומר כשרות שרוצה להתפנק לאחר ארוחה בשרית, ייהנה ממגוון הגלידות והטעמים העשירים, אבל לא רק! כל אדם ימצא טעים שהוא אוהב וייהנה מהגלידה המשובחת הזו.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
4 תגובות - 4 דיונים מיין לפי
1
וואו וואו ואוו טוב לדעת!
אריאלה | 23-03-2022 13:04
נשמע מצויין איפה אפשר לרכוש
2
כל הכבוד על...
שולי אריאל | 23-03-2022 16:09
כל הכבוד על החדשנות
3
ממש טעים תודה לכם אלופים:) הודהמתי מהרמה !!
אור | 30-04-2022 3:37
עשוי באמת טוב גלידה שונה בריאה וסופר כיפית לאכילה
4
נהדר. איפה הגלידות...
תמר ממן | 21-06-2022 12:42
נהדר. איפה הגלידות נמכרות?