מתכון לגלידת סורבה
פעם שלישית גלידה: לכבוד יום הבחירות, סידרנו לכם מתכון קל במיוחד להכנת גלידה ביתית שתשמחו להכין עם הילדים שבחופש. מתכון לגלידת סורבה שתוכלו להכין מ-2 מרכיבים בלבד, בלי מכונת גלידה ובלי סיבוכים- צפו
מצרכים:
סורבה תות:
450 גרם תותים
1/4 כוס דבש
סורבה מלון:
1 מלון קטן
1/4 כוס דבש
סורבה אוכמניות:
450 גרם אוכמניות קפואות
1/4 כוס דבש
סורבה אפרסק:
450 גרם פלחי אפרסקים קפואים
1/4 כוס דבש
ניתן להכין סורבה מכל פרי אחר שאהוב עליכם בתוספת 1/4 כוס דבש
אופן ההכנה:
הכנת סורבה תות:
1. בעזרת קש, מסירים את עלי התותים וחוצים לשניים. משטחים את החצאים בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומקפיאים במשך כשעתיים.
2. מעבירים את חצאי התותים הקפואים למעבד מזון יחד עם הדבש, וטוחנים למרקם חלק.
3. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית בעלת שוליים גבוהים, ומקפיאים עד להתייצבות מלאה.
הכנת סורבה מלון:
1. חוצים לשניים את המלון, ומסירים את הזרעים. חותכים את המלון לקוביות, משטחים בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומקפיאים עד להתקשות.
2. מעבירים את קוביות המלון למעבד מזון יחד עם הדבש, וטוחנים למרקם חלק.
3. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית בעלת שוליים גבוהים, ומקפיאים עד להתייצבות מלאה.
הכנת סורבה אפרסק:
1. במעבד מזון, טוחנים את פלחי האפרסקים והדבש, עד לקבלת מרקם חלק.
2. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית בעלת שוליים גבוהים, ומקפיאים עד להתייצבות מלאה.
יום בחירות שמח!
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אפרת
אבל למה דבש במקום סוכר? אני רוצה להכין עם סוכר חום. אלך לנסות.
13:12 04.03.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אפרת
אבל למה דבש במקום סוכר? אני רוצה להכין עם סוכר חום. אלך לנסות.
13:12 04.03.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר