הרבנים הראשיים לישראל הגאון רבי יצחק יוסף והגאון רבי דוד לאו יוצאים היום בקריאה לציבור להשתתף בעצרת תפילה בעקבות המלחמה המתמשכת והמצב הקשה באוקראינה.
במכתבם מציינים הרבנים הראשיים: "קהילות שלימות נמלטות על נפשם, אלפי יהודים עזבו את ביתם אל הלא נודע. פגעי המלחמה אינם מבחינים בין איש לאשה ובין נער לזקן, ואנו חוזים במראות קשים"
עוד כותבים הרבנים הראשיים במכתבם: "צערם וכאבם של תושבי אוקראינה ושל יהודי אוקראינה, נוגע ללב כל יהודי העולם. חובה עלינו להעתיר בתפילה לפתוח שערי שמים ולבקש מהקב"ה להעביר את רוע הגזירה, ולסיים המלחמה הקשה"

עצרת התפילה תתקיים בשבוע הבא, ביום שלישי ערב תענית אסתר, ברחבת הכותל המערבי. "הן א-ל כביר לא ימאס תפילת רבים"

מה דעתך בנושא?
10 תגובות
1 דיונים
אלירז אילת לוי
שמר ר לאו ידע כבר את הגמרא המפורשת שחרב רעה באה לעולם בגלל עיוות הדין!!!! תנקו את האורוות שלכם!!! בעצם אולי לבורא עולם נמאס והוא חיכה בסבלנות מתי יתוקן העוול והחמס...ועכשיו הוא...
שמר ר לאו ידע כבר את הגמרא המפורשת שחרב רעה באה לעולם בגלל עיוות הדין!!!! תנקו את האורוות שלכם!!! בעצם אולי לבורא עולם נמאס והוא חיכה בסבלנות מתי יתוקן העוול והחמס...ועכשיו הוא מטפל! אין בן דוד בא עד שיכלו שופטים מן הארץ... נגמרה לכם השעה ישתבח שמו לעד!!! סוף לכול הקומבינות!!
המשך 21:14 08.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יעקב
כבוד הרבנים הראשיים לישראל לפני שאתם רוצים לעשות תפילה למען יהודי אוקראינה,תסלקו מהבתי הדין הרבנים שאתם מנהלים, את הזוהמה של הדיינים המושחתים,שהם יותר מושחתים מסדום,
19:55 08.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלירז
בתגובה ל: יעקב
חזק וברוך!!! נגמר להם השעה...ישתבח שמו לעד
21:16 08.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רינה
למה לחכות? עכשיו להתפלל!
19:10 08.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כפר גדעון
צריך רק להחזיר לנגזלים, נכים ויתומים את כבשת הרש שלהם. התפילה של רשעים שודדים = לבטלה.
18:13 08.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסי
איך לאחשבתם על זה קודם? הייתם מונעים את המלחמה.
18:10 08.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
החילזון
די עם הסיפור הזה, אלוהים .
17:24 08.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ז'וז'ו זלמנוביץ'
אכן אנו מתפללים בכל יום לאל הנקמות שיופיע וינקום נקמת עמנו מהאוקראינים הרשעים. להשמדם עדי עד בעזרת ה' בקרוב. והיהודים, האמיתיים כמובן, שיזכו לעלות ארצה לשלום.
16:58 08.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מאמין
ואם אחרי התפילות עדיין ימותו ילדים ומבוגרים?
16:31 08.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסף חדד
גילת בנט הולכת עים החלום שבעלה הוא מלך והיא המלכה,דיבורים על מלכות וכל מיני קישקושים על משיחיות,יאללה הבייתה לשלוותה,זה המקום הטיפולי לבעלי חלומות גדלות.
15:33 08.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר