חדשות

בדרך לעלי | אישה נפצעה בפיגוע אבנים ופונתה לבי"ח

אישה כבת 29 נפצעה לאחר שמחבלים ערבים יידו לעברה אבנים בעת שעשתה את דרכה ליישוב עלי בבנימין. היא פונתה לבית החולים עם פציעות בפניה

בדרך לעלי | אישה נפצעה בפיגוע אבנים ופונתה לבי"ח
צילום: יידוי אבנים. ארכיון (צילום: Issam Rimawi/Flash90)

אישה כבת 29 פונתה נפצעה לאחר שמחבלים ערבים יידו לעברה אבנים בעת שעשתה את דרכי ליישוב עלי בבנימין. היא פונתה לבית החולים עם פציעות בפניה.

ממד"א נמסר: "בשעה 15:43 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירושלים על יידוי אבנים לעבר רכב סמוך ללובאן א-שרקיה, הרכב המשיך בנסיעה לעלי".

פיגוע אבנים
פיגוע אבנים| צילום: פיגוע אבנים בהר הזיתים. ארכיון (צילום: דוברות המשטרה)

עוד נמסר כי "חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים 'שיבא' בתל השומר אישה בת 29 במצב בינוני עם חבלה בגפיים מהאבנים ורסיסי זכוכית בפנים".

חובש בכיר במד"א, אברהם אפלבאום, סיפר: "הפצועה הגיעה עצמאית לכניסה לעלי כשהיא בהכרה וסובלת מפציעות בגפיים ורסיסי זכוכיות בפנים. היא סיפרה לנו שבמהלך הנסיעה נזרקה לעברה אבן והיא המשיכה בנהיגה למקום שבו תוכל לעצור בצורה בטוחה ולקבל סיוע רפואי. הענקנו לה טיפול ראשוני שכלל עצירת דימומים וחבישות ופינינו אותה להמשך טיפול רפואי בבי"ח כשמצבה יציב".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

3 תגובות
3
אתי לוי
28.02.22

נו,מה יהיה?? מתי נשים סוף לערבים ,הם עושים מה שבא להם,חובה להפסיק אותם????

הצטרפו אלינו