אלינה פאש נבחרה לייצג את אוקראינה באירוויזיון הקרוב באיטליה. העניין סביבה גבר כשהיא בחרה לפרוש מהתחרות, משום שחטפה ביקורת על זה שביקרה בחצי האי קרים, שנמצא בשליטה רוסית.
החושך הרוסי רוצה להרוס את העולם
עכשיו היא מגייסת את הכוח שלה ברשתות החברתיות, וקוראת לעולם לתמוך בצבא האוקראיני. "חברים שלנו מכל רחבי העולם, תתמכו באוקראינה, זה כל כך חשוב עכשיו!" פאש כתבה בחשבון האינסטגרם שלה. "ולדימיר פוטין הוא היטלר של המאה ה-21, הוא החליט לכבוש את המדינה שלנו".
"הערים האוקראיניות והצבא נמצא תחת אש, וזאת האמת. לא משנה מה, אנחנו מאמינים בניצחון שלנו, בניצחון הטוב על הרע, האור על החושך הרוסי, שרוצה להרוס את העולם".
View this post on Instagram
"זה לעולם לא יהיה מספיק לו, כולנו חייבים לעצור את הסיוט הזה, אנחנו מאמינים בתמיכה בינלאומית, ויותר מהכל, בצבא האוקראיני!"
אלינה מתגייסת למאמצי ההסברה האוקראינים, מעלה סטוריס שמסבירים על המצב במדינה, וקראה בפוסט לתרום כסף למאמץ המלחמתי.
רוסיה תהיה באירוויזיון?
בתוך כך, רשות השידור של אוקראינה דורשת מאיגוד השידור האירופי להשעות את רוסיה מהאירוויזיון, לדבריהם: "הדרת רוסיה מהאירוויזיון תהיה תגובה רבת עוצמה של הקהילה הבינלאומית, של גופי השידור הציבוריים לפעולות האגרסיביות והבלתי חוקיות והבלתי מקובלות של הפדרציה הרוסית, ותמיכה במדיניות התוקפנות העוינת של גופי השידור הממלכתיים במדינה".
עד כה איגוד השידור האירופי לא מסר תגובה או החלטה בנושא.

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים