שיר אלמליח ילדה השבוע את בנה השני, לה ולמייקל זנזורי. התינוק הרך הוא אח קטן לרפאל בן השנה ועשרה חודשים. הדוגמנית שיתפה את סיפור הלידה שלה בפוסט מרגש, שגורם לנו להעריץ כל אישה שעוברת לידה.
לידה בשבוע 36
הלידה המרגשת קרתה בתאריך הלועזי המיוחד 22.02.2022. "לידה מוקדמת מהצפוי" אלמליח התחילה ושיתפה, "סוף שבוע 35 – מתחילה להרגיש צירים, מגיעה בשבת לבית החולים כשהתינוקי כבר שבועיים יושב לי על עצב ואני מרגישה שכל צד שמאל של הגוף משותק וכל תנועה הכי קטנה עם הרגל הופכת לסיוט"
"צריכה במקביל לתפקד כאמא לתינוק בן שנה ו10 חודשים, מזעיקה את אמא מהצפון שמגיעה מיד. בנתיים הצירים קצת מתחזקים, מגיעה איכשהו למחיקה של 80 אחוז ומבינה שזה הולך לקרות כל רגע. ההתרגשות בשיאה! מצד אחד אני לא רוצה ללדת לפני הזמן ומצד שני חולמת לחזור לדרוך על הרגל".
View this post on Instagram
"אז זהו, זה קרה ביום הראשון של שבוע 36, הלידה היתה מרגשת ומהירה מהצפוי, הלב ממשיך להתרחב לממדים שלא חשבתי שקיימים ותודה לאל על עוד אהבה ממבט ראשון! תודה לד״ר רוני חן – הרופא המלווה שלי, שהפך לחבר! רוני אני אוהבת אותך כל כך, אין איש טוב כמוך, אין ידי זהב כמו שלך, אין עדינות ורגישות כמו שלך, בזכותך תקופת ההריון והלידות שלי הרגישו כמו חלום! תודה לכל מחלקת היולדות של בית החולים בילינסון על יחס פשוט מושלם!"
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
1 דיונים
מוישה זוכמיר
במה שונה לידה של דוגמנית מלידה של כל אשה אחרת? ומדוע זה בכלל צריך לעניין את עם ישראל?
08:08 27.02.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לינוי
תמונה לא מתאימה לאתר דתי..איכס,קצת צניעות
22:41 26.02.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אילנית לוי חצרוני
תוכן הכתבה..והתמונה לא מכבד את סרוגים
21:44 26.02.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שפוי
תגידו סרוגים יקרים אין לכם בושה לשתף פעולה ולפרסם את התמונה האינטימית הזו קצת צניעות
15:59 25.02.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוישה זוכמיר
בתגובה ל: שפוי
מן הסתם זה היה אינטרס של המצולמת
08:11 27.02.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר