אמש במסגרת "שאלות ותשובות" בחשבון האינסטגרם של הדוגמנית הישראלית, שיר אלמליח (31), נשאלה על ידי העוקבים: "את מתקרבת לדת?"
שיר שיתפה בתגובה: "תמיד הייתי קרובה לדת. מגיל 12 אני קוראת תהילים של כל יום ועם השנים הוספתי על בסיס יומיומי גם את התיקון הכללי, שיר השירים ועוד… יש לי שעה ביום שאני מקדישה רק לקריאה וזה מדהים כמה שזה עושה לי טוב על הנשמה"

שיר גם השיבה באומץ רב על נושא ההפלות, נושא רגיש ואינטימי. אחת העוקבות שאלה: "איך התמודדת עם ההפלה?" ושיתפה: "אחרי הפלה ראשונה, לא יכולה לקום מזה". שיר השיבה: "הפלה זה משהו שיכול לקרות. אסור לשקוע למרה שחורה אלא להמשיך ולנסות. אני עברתי 2 הפלות וכשזה קרה על מה שרציתי זה קודם על שלא יכאב לי ואני אוכל לקום מהמיטה.
כשהייתי ברומא ועברתי את ההפלה השנייה, אני זוכרת שאמא של מייקל לקחה אותי לרופאים שאמרו לי שהם רואים דופק, מנגד לא הפסקתי לדמם והרגשתי שמשהו לא טוב קורה. נסעתי לחופש ובסוף מצאתי את עצמי שוכבת על המיטה בשמירה. אחרי שבוע העובר נפל, זה לא נעים אבל זה קורה".

כזכור, במרץ האחרון התגרשה מבעלה, איש הנדל"ן האיטלקי-יהודי מייקל זנזורי, לשנים בן משותף ואלו גירושיה השניים של שיר לאחר שביולי 2019 התגרשה מהכדורגלן אלרואי כהן.
מה דעתך בנושא?
10 תגובות
1 דיונים
אליהו1
אותי זה מרגש. רואים שכולם מחפשים מקום נקי בחיים, מקום של משמעות, המבחן של בחורה כזו, עם נתונים להצלחה בעולם הנהנתני גדולים, הוא קשה, למה לא לפרגן לה?
15:23 29.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חסוי
שאלות לרבנים הראשיים: כתוב במסכת חגיגה שאלישע בן אבויה גילה שקר בתורה וכפר בכל התורה ונשמעה בת קול שאמרה " שובו בנים שובבים חוץ מאחר" למה התכוונה הבת קול: שאלישע...
שאלות לרבנים הראשיים: כתוב במסכת חגיגה שאלישע בן אבויה גילה שקר בתורה וכפר בכל התורה ונשמעה בת קול שאמרה " שובו בנים שובבים חוץ מאחר" למה התכוונה הבת קול: שאלישע לא בסדר ולא יצליח לחזור בתשובה וכל היתר יכולים להמשיך לחזור בתשובה? או ההיפך שובו בנים כי אתם שובבים חוץ מאחר שכבר חזר בתשובה כי לא מוכן לקבל תורה שיש בה שקרים? ועוד שאלה: רבא בר בר חנה שמע את עדת קורח צועקים מתוך האדמה '"משה אמת ותורתו אמת ואנחנו בדאים" למה הם התכוונו: שמשה אמת ותורתו אמת ואנחנו מודים שטעינו. או שאנחנו בדאים בקביעה הזאת שמשה אמת ותורתו אמת?
המשך 14:11 29.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מנחם
צדיקה
12:22 29.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיכל
כל הכבוד לך שיר את יפה פנימית וחיצונית אין כמו החיבור לאלוקים ואין כמו הבקשות והתחינות שמחברות אותך אליו.. שיהיה לך בהצלחה ותראי רק טוב
23:10 28.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוסא
מתקרבת לדת עם חוטיני או בלי יאללה
23:03 28.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אילן
ממש מענין את הסבתא שלי ?
22:21 28.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זיו/ עיסקי ומנהלי
כל הכבוד לה, אין כמו הדת שלנו הכי בעולםם
20:24 28.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זיו פרץ
בושה וחרפה לא יפה אמא לילד גועל נפש זבלללל איך אתם מדברים
20:10 28.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוטקה
היא רוצה להיצתלם לפלבויי היא אוהבת שפריצים עליה
15:07 28.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ריינן/ יועץ פיננסי
בתגובה ל: מוטקה
אתה מגעיל הכי בעולם אין מגעיל מימך תיתבייש!!!!!!!!!!
20:22 28.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר