זמן לגוון: מתכון לפיצה עם אבוקדו וברוקולי
מחפשים מתכון מקורי ומיוחד לפיצה? מתכון שיגוון לכם את השגרה? קבלו מתכון לפיצה מעט אחרת: פיצה עם ברוקולי ואבוקדו שתרענן לכם את היום

(צילום: beko)
רוצים לגוון עם הפיצה השגרתית? סידרנו לכם מתכון מיוחד לפיצה קצת אחרת ממה שהכרנו עם היום.
מצרכים:
לבצק:
- 1 חבילת ברוקולי
- כוס קמח שקדים
- 1 כף אורגנו יבש
- 1 כף בזיליקום
- קורט מלח ופלפל
- 3 ביצים
- 1 בטטה מגוררת
- כף קמח פשתן (לא חובה)
- חופן אספרגוס
- 100 גרם גבינת פרמזן
- ריחן טרי
לממרח האבוקדו:
- 2 אבוקדו
- 1 כף חרדל
- 1 כף חומץ תפוחים
- 2 כפות שמן זית
- קורט מלח ופלפל
אופן ההכנה:
- נחמם תנור ל-200 מעלות
- נחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות ונטחן במעבד מזון עד קבלת חתיכות בגודל גרגר אורז
- נעביר את הברוקולי לקערה ונוסיף את הבטטה, הביצים, קמח השקדים, בזיליקום, אורגנו, מלח וזרעי הפשתן עד קבלת בצק אחיד
- נניח את הבצק על תבנית עם נייר אפיה ונאפה במשך 25 דקות
- נוציא מהתנור ונפזר את הפרמזן והאספרגוס ונאפה במשך 10 דקות נוספות
- בינתיים נכין את ממרח האבוקדו להגשה ליד הפיצה: נמעך את האבוקדו עם שאר המצרכים ונערבב עד קבלת מרקם אחיד
- לאחר שהפיצה מוכנה, נטפטף עליה את תוספת האבוקדו ונגיש
המתכון באדיבות המותג BEKO
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה אחת
מיין לפי
1
בבקשה לא לקרוא לזה פיצה. זה לא פיצה. ממש לא
דורון שטאובר | 14-02-2022 15:01
בבקשה לא לקרוא לזה פיצה. זה לא פיצה. ממש לא. זה פוקצה עם אבוקדו וברוקולי.