אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

זמן לגוון: מתכון לפיצה עם אבוקדו וברוקולי

מחפשים מתכון מקורי ומיוחד לפיצה? מתכון שיגוון לכם את השגרה? קבלו מתכון לפיצה מעט אחרת: פיצה עם ברוקולי ואבוקדו שתרענן לכם את היום

זמן לגוון: מתכון לפיצה עם אבוקדו וברוקולי
  (צילום: beko)

רוצים לגוון עם הפיצה השגרתית? סידרנו לכם מתכון מיוחד לפיצה קצת אחרת ממה שהכרנו עם היום.

מצרכים:

לבצק:

  • 1 חבילת ברוקולי
  • כוס קמח שקדים
  • 1 כף אורגנו יבש
  • 1 כף בזיליקום
  • קורט מלח ופלפל
  • 3 ביצים
  • 1 בטטה מגוררת
  • כף קמח פשתן (לא חובה)
  • חופן אספרגוס
  • 100 גרם גבינת פרמזן
  • ריחן טרי

לממרח האבוקדו:

  • 2 אבוקדו
  • 1 כף חרדל
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  • נחמם תנור ל-200 מעלות
  • נחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות ונטחן במעבד מזון עד קבלת חתיכות בגודל גרגר אורז
  • נעביר את הברוקולי לקערה ונוסיף את הבטטה, הביצים, קמח השקדים, בזיליקום, אורגנו, מלח וזרעי הפשתן עד קבלת בצק אחיד
  • נניח את הבצק על תבנית עם נייר אפיה ונאפה במשך 25 דקות
  • נוציא מהתנור ונפזר את הפרמזן והאספרגוס ונאפה במשך 10 דקות נוספות
  • בינתיים נכין את ממרח האבוקדו להגשה ליד הפיצה: נמעך את האבוקדו עם שאר המצרכים ונערבב עד קבלת מרקם אחיד
  • לאחר שהפיצה מוכנה, נטפטף עליה את תוספת האבוקדו ונגיש

המתכון באדיבות המותג BEKO

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
בבקשה לא לקרוא לזה פיצה. זה לא פיצה. ממש לא
דורון שטאובר | 14-02-2022 15:01
בבקשה לא לקרוא לזה פיצה. זה לא פיצה. ממש לא. זה פוקצה עם אבוקדו וברוקולי.