יו"ר סיעת רע"מ, חבר הכנסת ווליד טאהא, התעמת עם חברת הכנסת אבתיסאם מרעאנה ממפלגת העבודה, בעקבות הצהרתה לפיה בקרוב יוקם בארץ מרכז מגורים והלנת חירום למען קהילת הלהט"ב בחברה הערבית.

בראיון ל'רדיו מכאן' אמרה מרעאנה: "הגיע הזמן לטפל בסוגיית הלהט"בים בחברה הערבית, החברה הערבית אינה חברה ענייה".

ח"כ טאהא הגיב לדבריה של מרעאנה ותקף אותה. בפוסט בשפה הערבית בפייסבוק, הוא כתב: "אבתיסאם מראענה, את יכולה להמשיך לחלום. לא יוקם אף מקלט לעידוד וקליטת מי שמתחתנים עם בני מינם בחברה הערבית! נקודה. מציע לאבתיסאם, בהיותה ערביה, להתעסק היא ומפלגתה בבעיות הבוערות בחברה הערבית".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

טאהא במליאה. ארכיון (צילום: ערוץ כנסת)

מראענה הגיבה לפוסט של טאהא וכתבה: "הח"כ ווליד טאהא מרע"ם, חושב שכל החברה הערבית היא ווליד. בסטטוס חשוך ושמרני הוא תוקף את היוזמה של הקמת בית להלנת חירום של חברת הלהט״ב הערבית. אז כך אוסתאז ווליד. החברה הערבית לא רק ווליד. היא לא חשוכה ולא מדירה את השונה ואני כאן כמו עצם בגרון של להטבופוביה וגזעניים. סבאח אלח׳יר".