מבזקים
סרוגים

חיים מזרחי פרץ בדמעות: "אני רוצה לעזוב את הארץ"

במהלך דיון בוועדה לביטחון פנים חיים מזרחי, שהותקף לכאורה על ידי שוטרים ללא סיבה, סיפר בקושי רב על חוויותיו: "הרסו לי את החיים, שום אזרח לא צריך לקבל מכות כאלה"

א' אדר א' התשפ"ב
חיים מזרחי פרץ בדמעות: "אני רוצה לעזוב את הארץ"
חיים מזרחי פרץ בדמעות: "אני רוצה לעזוב את הארץ" צילום: (צילום מסך)

חיים מזרחי, שהתפרסם לאחר שחטף מכות משוטרים לכאורה ללא סיבה, סיפר על כך בוועדה בוועדה לביטחון פנים ופרץ בבכי.

"לא עשיתי כלום. לא עשיתי להם כלום אבל. זה לא יפה. הם לא מכירים אותי, זה לא יפה להביא לבנאדם מכות סתם. נתנו לי אגרופים ולא עשיתי כלום", סיפר מזרחי. "הרסו לי את החיים, אני הולך לטיפולים וזה קשה לי וזה הורג אותי. אני בעיניים שלי שלמדנו על השואה פתאום ראיתי את עצמי בשואה, שאני חוטף אגרופים. ביקשתי רופא ואמרו לי כן כן תלך לחקירה. למה אנחנו צריכים לחיות ככה? אני רוצה לעזוב את הארץ הזאת, שום אזרח לא צריך לקבל מכות כאלה".

פרשת חיים מזרחי | ארבעה שוטרים הורחקו מהתחנה
פרשת חיים מזרחי | ארבעה שוטרים הורחקו מהתחנהצילום: פרשת חיים מזרחי | ארבעה שוטרים הורחקו מהתחנה

ח"כ בן גביר שיזם את הדיון, אמר כי "מדובר במדיניות לתת לשוטרים להרביץ לחרדים. אנחנו כמחוקקים לא נשתוק ולא נעבור על התנהלות המשטרה לסדר היום, כאשר האינטרס להוציא את העשבים השוטים, הוא גם של המשטרה".

איתמר בן גביר הוועדה לביטחון פנים חיים מזרחי