חדשות המגזר

הבן של בן גביר מגיב לח"כית מיש עתיד: "גאה באבא שלי"

אחרי שאמרה לאיתמר בן גביר כי ילדיו היו מרוויחים אם היו לוקחים להם את אבא שלהם, בנו הבכור של בן גביר, מגיב לדברים: "אמירה שקודם כל פוגעת בילדים"

הבן של בן גביר מגיב לח"כית מיש עתיד: "גאה באבא שלי"
צילום: (צילום: ללא קרדיט)

קראתי את מה שאמרה ח"כ ענבר בזק מיש עתיד לאבא שלי.

למרות שהיא התנצלה מיד ואבא שלי קיבל את ההתנצלות, ממני היא לא ביקשה סליחה, וגם בי האמירה שלה פגעה.

דבר ראשון, ההקשר של האמירה שלה בעייתי מאוד; היא נאמרה דווקא בוועדה לשלום הילד והראתה לכולם את המציאות המבהילה והבלתי נסבלת, שבה בקלות קורעים אבות מהילדים שלהם כי "ככה נראה לאמא".

שיהיה ברור: אני גאה באבא שלי – בימים ובלילות שהוא משקיע, בדאגה הרבה שלו לשנות את המצב כדי שאוכל לחיות בעולם טוב יותר. אני עוקב אחרי הטלפונים, הפגישות, הוועדות, המחאות, השאילתות והעבודה הפרלמנטרית ויודע שיש לי אבא מעולה.

בן גביר
בן גביר| צילום: בן גביר בהפגנה בבית ספר שאירח משפחות מחבלים (צילום: מלי בן חיים)

אבל יודעים מה? הוא לא רק איש ציבור אכפתי ונפלא. מבחינתי, הוא בעיקר האבא הכי טוב בעולם.

בכל פעם שיש לו מעט זמן פנוי, הוא מקדיש לנו אותו בדאגה ובאהבה אין קץ.

לא הייתי מוותר בחיים על אבא שלי, גם אם דעותיו הפוליטיות לא נראות לכמה מתנשאות בכנסת, שרואות בגברים את אויבי האנושות.

אני מאמין שאני לא הילד היחיד שגאה באבא שלו וחשוב לו הקשר עם האבא. נראה לי שהאמירה שאבא לא צריך לראות את הילדים שלו היא שערורייה והיא קודם כל פוגעת בילדים. אני אוהב את אבא שלי.

תגובות

175
111
שלמנ
01.02.22

בן גביר המלך אבא שלך גיבור ישראל אמיץ וחזק גאווה לכל ילד ולעם ישראל, תתעלם מעכברים ג'וקים שמאלנים ונחשים

1
טומי
01.02.22

@ כן, אתה גיבור של אבא שלך. ילד נחמד, אבה שלך חולה נפש מסוקן לציבור הישראלי. יתמר בן גביר, הנבלה, שותף לרצח הראש ממשלה יצהק רבין ז.ל., יתמר דפוק פשיסט שימות בכלא. יתמר בן גביר חולה ומקומו בבית חולים פסיכיאטרי או בכלא.

2
טומי
01.02.22

כן, אתה גיבור של אבא שלך. ילד נחמד, אבה שלך חולה נפש מסוקן לציבור הישראלי. יתמר בן גביר, הנבלה, שותף לרצח הראש ממשלה יצהק רבין ז.ל., יתמר דפוק פשיסט שימות בכלא. יתמר בן גביר חולה ומקומו בבית חולים פסיכיאטרי או בכלא.

110
א
01.02.22

המכשפה לא מתקרבת לרמה שלכם. היא וכל יש עתיד, כשהילדים שלהם יגדלו הם יעברו לברלין. אנחנו נישאר כאן ונירש את הארץ הקדושה!!

1
האמת לאמיתה
01.02.22

איך בדיוק תירש את הארץ אם בן גביר לא נלחם ולא שירת בצהל? כדאי שתבדוק את מספר הביביסטים אשר היגרו לברלין וללוס אנג'לס כדי לעשות עסקים משום שלא הסתדרו כאן בגלל יוקר המחייה בארץ בשנים האחרונות ... תיווכח לראות שטעית לחלוטין בנבואה שלך. סתם להשתלח, זו לא חכמה.

2
מייק
01.02.22

אתם תהרסו את הארץ ,נבלות

3
מייק
01.02.22

ממש

4
ייי
01.02.22

הוא שבת רעב *שבועיים* בשביל שיתנו לו להתגייס

109
ארי
01.02.22

כולנו בן גביר כולנו בן גביר את ענבר בזק מנוהלת חתיכת .....השאלה אם את אמא של הילדים שלך בטח הבאת אותם מאיזה כלבלב ברחוב