על פי נתוני הקורונה שמפרסמם משרד הבריאות, 80 בני אדם נפטרו אתמול מקורונה, ובסה"כ מתחילת המגפה מתו 8,804 נפטרים במצטבר מפרוץ המגפה.
למרות זאת, נרשמה ירידה במספר הנדבקים היומית, כאשר אתמול נרשמו 67,580 מאומתים חדשים, זאת לעומת 74,312 ביום הקודם. מדובר על אחוז נבדקים חיוביים של 26.37%.
גם במספר החולים קשה נרשמה ירידה, מ-1,116 ל-1,084. כמו כן, אתמול נרדמו 306 חולים במצב קריטי, לעומת 332 ביום הקודם.
עוד באותו נושא
ענהאל שמואלי: "יש עוד מחלות חוץ מקורונה"קשת ברגסון

בתוך כך, היום בשעה 14:00 יקיים קבינט הקורונה דיון בנוגע לצעדי המשך כולל ביטול או צמצום התו הירוק משבוע הבא.
תגובות
חרטא וכמה רק מקורונה?! 0?!
הקורונה מנהלי בתי חולים קיבלו הנחיה מבניטו לשקר על מספר הנדבקים -בושה למנהלי בתי החולים שמרים את אזרחי המדינה-הסיבה לירידה היא מוות של חולים-ממשלת ההכלה.
איזה מדינת עולם שלישי עם אוכלוסיה טיפשה מתים ועדיין לא מבינים מה קורה. תמשיכו ללכת בלי מסיכות ולא להתחסן