מבזקים
סרוגים

סמוטריץ' נגד בנט: "הוא טבע מושג כמו נאציזם"

יו"ר הציונות הדתית סמוטריץ' במתקפה חזיתית נגד בנט: "יש לו בקושי 4 אחוזי תמיכה, אולמרט הלך הביתה עם אחוזים כאלו, בנט במצוקה ושלל הראיונות המלטפים לא יפתרו את הבעיה"

כ"ט שבט התשפ"ב
סמוטריץ' נגד בנט: "הוא טבע מושג כמו נאציזם"
סמוטריץ' נגד בנט: "הוא טבע מושג כמו נאציזם" צילום: צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

אחרי שבנט תקף בראיונות סוף השבוע את יו"ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ' ואף טען שגנב את המותג הציונות הדתית ושהוא כלל אינו מייצג את הציבור, סמוטריץ' תוקף חזרה.

במענה לשאלת סרוגים, יו"ר הציונות הדתית השיב בישיבת הסיעה: "קצת אירוני לקבל ביקורת מראש ממשלה שגנב שלטון, על גניבת מותגים".

"בנט ידע שבשבוע של יום השואה הבינלאומי הוא טבע את המושג "סמוטריצ'יזם", שמצלצל לא רע עם נאציזם. זה בכוונה, אני מכיר את האיש ואת האנשים שמקיפים אותו לא יום ולא יומיים."

"אולמרט הלך הביתה עם אחוזים כאלו"

"מי שמדבר כביכול כל יום על אחדות וריפוי, ולא מספיק להסית. אז יש ביביזם וסמוטריצ'יזם – בנט במצוקה ושלל הראיונות המלטפים האלו לא יפתרו לו את הבעיה."

לסיכום אמר סמוטריץ': "יש לו בקושי 4 אחוזי תמיכה, אולמרט הלך הביתה עם אחוזים כאלו. בנט הוא רה"מ לא לגיטימי, בגלל שאין לו תמיכה ציבורית. הוא הונה ושיקר כל הדרך לכס ראשות הממשלה, ואני חושב שהמצוקה הזו משדרת את תחילת סופה של הממשלה הרעה הזו".

שוב עימות בין קארה לפינטו: החוק שמפלג את ימינה
שוב עימות בין קארה לפינטו: החוק שמפלג את ימינהצילום: שוב עימות בין קארה לפינטו: החוק שמפלג את ימינה
בצלאל סמוטריץ' הציונות הדתית ימינה נפתלי בנט