רוצים לארגן ערב זוגי ורומנטי? קבלו שני מתכונים זריזים עם מצרכים פשוטים שיש בכל בית, לערב גבינות ויין: מתכון להכנת משקה רומנטי ותוסס 'יער הפיות", ומתכון להכנת קרקרים להכנת ביתית עם גבינות קשות.

מתכון להכנת קרקרים קראנצ'ים לצד גבינות קשות:

מרכיבים לבצק:

חצי קילו קמח
180  מ"ל מים קרים
100  מ"ל שמן זית
100  מ"ל שמן קנולה
2 כפות מלח
2 כפיות סילאן / דבש

תערובת גרעינים:

150 גרם גרעיני חמנייה
100 גרם גרעיני דלעת
50 גרם שקדים קצוצים
50 גרם שומשום שחור

אופן הכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות. שמים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה, נותנים לבצק לנוח 30 דק'. מחלקים את הבצק ל-6 עיגולים אותם מרדדים בין שני דפי אפיה. מקלפים את דף האפיה העליון, מרטיבים את הבצק במעט מים ומפזרים מתערובת הגרעינים.

מכניסים לחימום למשך 15-17 דק'.

מתכון להכנת משקה תוסס יער הפיות:

מרכיבים:

בקבוק קאווה
פירות יער
קרם דה קסיס

אופן הכנה:

בכוס שמפניה, מוזגים 1/8 כוס קרם דה קסיס, מניחים בנדיבות פירות יער וסוגרים עם קאווה.


השפית והקונדיטורית הילה בידרמן, כוכבת קמפיין רשת זגה (ZAGA)