מחפשים קינוח מפנק? עוגת לבה נוגט היא הקינוח שאתם מחפשים

מרכיבים:

120 גרם קרם נוגט
120 גרם חמאה
80 גרם סוכר
8 חלמונים
1 חלבון ביצה

אופן ההכנה:

מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת תערוכת אוורירית וכפולה בגודלה, בצבע צהוב בהיר. ממיסים את החמאה בסיר, יוצקים למעבד מזון עם קרם הנוגט ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה.

מקפלים בעדינות את תערובת קרם הנוגט עם תערובת החלמונים. לבסוף, מקציפים את החלבון ומוסיפים גם אותו לבלילה.

מרפדים רינג מתכת 4X4 בנייר אפייה ובחמאה. יוצקים את התערובת פנימה עד שהיא ממלאת -¾ מהגובה.

אופים 6 דקות בחום של 190 מעלות. פותחים בזהירות ואוכלים כאשר העוגה עדיין חמה.


המתכון באדיבות המותג: TEKA