בסוף השבוע שעבר אמר שמוליק סילמן, בעלה של עידית סילמן, כי אם הבחירות היו נערכות היום הוא היה מתלבט בין בנט לנתניהו. הבוקר הוא ביק להבהיר את דבריו.

בראיון נוסף שהעניק הבוקר לשרון גל ברדיו 'גלי ישראל', אמר סילמן: "כשאמרתי לך בפעם הקודמת שאני לא יודע במי לבחור, ביבי או בנט, התכוונתי לומר שגם הוא וגם הוא ראויים".

סילמן הוסיף כי "יש פה בני אדם אחרי הכל, לא סתם פוליטיקאים. אדם שפוי ונורמלי לא ירצה להתקרב לפוליטיקה, אין אדם ישר יותר מעידית אשתי".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

סילמן מתייחסת לתקיפה (צילום: ערוץ כנסת)

הוא התייחס לדיווחים לפיהם המשטרה סגרה את תיק התקיפה של אישתו ואמר כי מדובר בשקר: "פייק ניוז מה שרץ אתמול, אין שום ראיה שזה לא נכון. מספיק אחוז אחד שזה נכון צריך לדון אדם לכף זכות, מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך".

סילמן פנה לשרון גל: "כבנאדם לבנאדם אני שואל אותך: אתה בטוח במאה אחוז שעידית שיקרה? יש שלושה דברים שאין לאדם חלק בעולם הבא, אחד מהם זה הלבנת פנים".