צפו: על מה צריך לשים לב כשבוחרים חטיבת ביניים? - סרוגים

צפו: על מה צריך לשים לב כשבוחרים חטיבת ביניים?

תקופת ההרשמה לישיבות ולאולפנות, וההורים מבולבלים. הרב דעואל בסוק, ראש ישיבת נתיב מאיר עם כמה תובנות ועצות איך לבחור חטיבת ביניים?

חדשות סרוגים
צפו: על מה צריך לשים לב כשבוחרים חטיבת ביניים?
  הרב דעואל בסוק

עונת ההרשמה לאולפנות ולישיבות בתיכון וחטיבת הביניים. ההורים, בעיקר הצעירים יותר, שזו הפעם הראשונה שלהם, לא יודעים על מה צריך לשים את הלב, כשבאים לבחור מוסד לבן או לבת.

עוד באותו נושא

מספר התלמידים בחינוך הסרוג זינק ב-46% בעשור

הרב דעואל בסוק ראש ישיבת בני עקיבא נתיב מאיר בירושלים, עם מספר תובנות ושאלות מפתח, שצרי לשים לב כשבוחרים חטיבת ביניים.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
3 תגובות - 3 דיונים מיין לפי
1
כל הישיבות מתהדרות...
לוי | 17-01-2022 15:01
כל הישיבות מתהדרות וכותבות ומציגות את עצמן מאוד יפה. אך מעטות הישיבות שבאת חשוב להן התורה והמידות. כולן מחפשות את הילדים השפיצים וללא בעיות שונות. מצדן, כל השאר יכולים להיזרק לרחוב. פשוט בושה.
2
דיבורים כמו חול....
גדליה הרשקוביץ | 17-01-2022 22:21
דיבורים כמו חול. נבוב וחלול.
3
הרבי
נועם | 27-03-2022 11:37
הרבי מלובביץ'