
נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל הגיעו היום (רביעי) לחנוך את מבצע החיסונים הרביעי של המרכז הרפואי הדסה עין כרם ולקבל את החיסון הרביעי, מנת הבוסטר השנייה, נגד נגיף הקורונה. את הנשיא חיסן האח הראשי של מחלקה פנימית א', עבד מחמיד אל סאלם.
05-01-2022_President_Herzog_gets_his_fourth_dose_of_vaccine| צילום: וידאו: רועי אברהם, מקליט: ניר שרף
במעמד החיסון פנה הנשיא לאזרחי ישראל בעברית, אנגלית ובערבית. "האומיקרון מתפשט ועלול להגיע לכל בית בישראל" הזהיר. "יש פתרון אחד, ברור, מוכח מדעית ומצליח – צאו להתחסן! וכמה שיותר מהר. תדאגו לעצמכם, ליקיריכם ולסביבה כולה".
עוד באותו נושא
ד"ר אורלי גרינפלד: "לא בונים על חסינות עדר"אור יזרעאלי, אוריאל בארי

מנכ״ל הדסה, פרופ׳ יורם וייס: ״בית החולים הדסה ערוך לטובת תושבי ירושלים לכל דבר, בוודאי לטיפול במגיפת הקורונה וגם כדי לחסן את החולים, את העובדים ואת האוכלוסייה. כל אלה שחשופים כרגע לסכנת הקורונה ועומדים בקריטריונים- בואו והתחסנו."