מבזקים
סרוגים

הרצוג: "האומיקרון מתפשט ועלול להגיע לכל בית בארץ"

נשיא המדינה יצחק הרצוג התחסן במנה הרביעית וקרא לציבור: "האומיקרון מתפשט ועלול להגיע לכל בית בישראל. יש פתרון אחד, ברור, מוכח מדעית ומצליח - צאו להתחסן, וכמה שיותר מהר"

הרצוג: "האומיקרון מתפשט ועלול להגיע לכל בית בארץ"
הרצוג: "האומיקרון מתפשט ועלול להגיע לכל בית בארץ" צילום: צילום: חיים צח/ לע"מ

נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל הגיעו היום (רביעי) לחנוך את מבצע החיסונים הרביעי של המרכז הרפואי הדסה עין כרם ולקבל את החיסון הרביעי, מנת הבוסטר השנייה, נגד נגיף הקורונה. את הנשיא חיסן האח הראשי של מחלקה פנימית א', עבד מחמיד אל סאלם.

במעמד החיסון פנה הנשיא לאזרחי ישראל בעברית, אנגלית ובערבית. "האומיקרון מתפשט ועלול להגיע לכל בית בישראל" הזהיר. "יש פתרון אחד, ברור, מוכח מדעית ומצליח – צאו להתחסן! וכמה שיותר מהר. תדאגו לעצמכם, ליקיריכם ולסביבה כולה".

ד"ר אורלי גרינפלד: "לא בונים על חסינות עדר"
דצילום: ד

מנכ״ל הדסה, פרופ׳ יורם וייס: ״בית החולים הדסה ערוך לטובת תושבי ירושלים לכל דבר, בוודאי לטיפול במגיפת הקורונה וגם כדי לחסן את החולים, את העובדים ואת האוכלוסייה. כל אלה שחשופים כרגע לסכנת הקורונה ועומדים בקריטריונים- בואו והתחסנו."

אומיקרון חיסון לקורונה יצחק הרצוג מיכל הרצוג