אמש (רביעי) בתיאטרון בית ליסין התקיימה פרזנטציה לקומדיה המוזיקלית "לעבור את הקיר", בכיכובם של חן אמסלם, עוז זהבי.
ההצגה, מבוססת על סרטה שובר הקופות של רמה בורנשטיין. על המעבר לבמה הופקד צוות היוצרים של הלהיט "אפס ביחסי אנוש": על מילות השירים ולחנים הופקד עילי בוטנר. על הבימוי: עידו רוזנברג, מחזה ומילות השירים: אורן יעקובי.

ההצגה מציגה את סיפורה של מיכל שרגע לפני התאריך המיועד, מגלה שהארוס שלה ביטל את החתונה. אחרי שברון הלב המתבקש, היא מודיעה שהיא לא משנה את התוכניות: תהיה חתונה! מרגע זה היא יוצאת למסע מטלטל, מצחיק ומרגש בין אמונה לאהבה, כשמעל לכל עומדת שאלה אחת גדולה: האם כאשר מיכל תעמוד ביום החתונה מתחת לחופה, יעמוד לצידה החתן שנשלח אליה?
צפו בהצצה מתוך ההצגה:
[vimeo_embed url="https://vimeo.com/661157053" autopause="true" controls="true" byline="true" portrait="true" title="true" dnt="true" playsinline="true" url="https://vimeo.com/661157053" /]
עוד משתתפים בהצגה: אוולין הגואל, יעל אלקנה, אלירן הרוש, הגר אנגל, גל חזאז, אביתר בר-דוד, אנה אקהרד, הראל ליסמן, טל עמר, איתמר אלבז, רותם מלר, לירן ליפשיץ, סתיו צוברי.
ההצגה שתעלה באופן רשמי ב-20.1.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים