חדשות

קריסת העץ בנתניה: מצבו של הפצוע נותר קשה

בבית החולים בילינסון עדכנו כי מצבו של הפצוע מקריסת העץ בנתניה אמש מוסיף להיות קשה ולא יציב. לדבריהם, הוא נותר מונשם ומורדם, ועדיין נמצא בסכנת חיים

קריסת העץ בנתניה: מצבו של הפצוע נותר קשה
צילום: מהזירה בנתניה (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)

מצבו של בן ה-49 שנפצע אתמול (שני) מקריסת עץ בנתניה מוסיף להיות קשה ואינו יציב – כך נמסר הבוקר מבית החולים בילינסון. לפי הודעת הצוות הרפואי, הוא מונשם ומורדם ועדיין נמצא בסכנת חיים.

כאמור, אמש דווח כי עץ קרס על עובר אורח ברחוב רזיאל בעיר נתניה, זאת בעקבות הרוחות העזות שנשבו בשל הסופה "כרמל" שפגעה באזור. צוותים של איחוד הצלה ביצעו החייאה על הגבר בשנות ה-40 לחייו שנפצע באורח אנוש, ולאחר שחזרה אליו הנשימה הוא הובל לבית החולים בילינסון בפתח תקווה.

עץ נתניה
עץ נתניה| צילום: פינוי הפצוע לבית החולים (צילום: תיעוד מבצעי מד"א)

יעקב כהן חובש איחוד הצלה שהגיע ראשון לזירה מסר: "כשהגעתי לזירה העץ שקרס היה עדיין על עובר האורח שצעד על המדרכה ונפצע אנושות. הרמתי את העץ יחד עם צוות פיקוח עירוני וחובש נוסף שהגיע לזירה והתחלנו בביצוע החייאה בגשם השוטף".

מהזירה בנתניה – (דוברות איחוד הצלה)

"אבי עמר, חובש נוסף של איחוד הצלה, סיפר כי "מדובר בגבר כבן 40 שנחבל קשות בראשו כתוצאה מפגיעת העץ שקרס ונפל עליו. תוך כדי פעולות ההחייאה חזר לו הנשימה והוא פונה בניידת טיפול נמרץ".

תגובות