מבזקים
סרוגים

גנב רכב, התנגש בעמוד חשמל והחל לעלות באש

טרור גניבת הרכבים ביו"ש: המשטרה תפסה "על חם" שני פלסטינים החשודים בגניבת רכבים, כאשר במהלך המרדף אחר אחד מהם - הנהג התנגש בעמוד חשמל והרכב החל לעלות באש

ט"ז טבת התשפ"ב
גנב רכב, התנגש בעמוד חשמל והחל לעלות באש
גנב רכב, התנגש בעמוד חשמל והחל לעלות באש צילום: (צילום: דוברות המשטרה)

הלילה (בין ראשון לשני), במהלך פעילות יזומה של המשטרה סמוך לצומת תפוח, עצרו השוטרים רכב אשר העלה את חשדם. מבדיקה נמצא כי הרכב מסוג מאזדה בו נתפס החשוד, נגנב מרמלה בחודש ספטמבר האחרון.

החשודים, פלסטינים תושב ביתות שבשומרון נעצר לחקירה.

הרכב הגנוב (צילום: דוברות המשטרה)

החשודים נעצרו לחקירה

מקרה נוסף קרה הלילה סמוך לאריאל. השוטרים סימנו לרכב לעצור וזה ניסה להימלט והחל בנסיעה פרועה לכיוון העיר אריאל. בשלב מסוים התנגש הנהג בעמוד חשמל והחל לעלות בלהבות. הנהג החל בבריחה רגלית ונעצר ע"י השוטרים.

השוטרים הפתיעו את הגנב והוציאו אותו מהארון
השוטרים הפתיעו את הגנב והוציאו אותו מהארוןצילום: השוטרים הפתיעו את הגנב והוציאו אותו מהארון

בבדיקה התברר כי הרכב מסוג מאזדה בו נהג החשוד נגנב במהלך הלילה מאזור מסובים. החשוד, פלסטינים תושב כפר עין שבשומרון נעצר לחקירה.

ממשטרת ישראל נמסר כי היא תמשיך במאבקה הנחוש והבלתי מתפשר נגד כנופיות גנבי הרכב המנסות לפגוע בביטחונם ורכושם של התושבים, במטרה להגיע לחקר האמת ולמצות את הדין עם המעורבים.

גנב רכב גניבת רכב משטרת ישראל