בפגישה חגיגית שהתקיימה היום (ראשון) עם מנכ"לית משרד התקשורת לירן אבישר בן חורין, אמיר לוי מנכ"ל IBC אנלימיטד ואנשי החברה העניקו שר התקשורת יועז הנדל וראש המנהל האזרחי תא"ל פארס עטילה, רישיון לחברה לפרוס סיבים ביהודה ושומרון.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
החברה מצטרפת לחברות נוספות שכבר פורסות ובכך יוכלו כלל תושבי אזור יהודה ושומרון ליהנות מאינטרנט מהיר ואיכותי יותר. צעד זה נעשה בעבודה משותפת של קמ״ט תקשורת במנהל האזרחי ומשרד התקשורת אשר פועלים יחדיו לשדרוג מרקם החיים של תושבי יהודה ושומרון.
"רק לאחרונה איבדנו עוד אחד מטובי בנינו"
השר יועז הנדל בירך ואמר בהתייחסות לאירועי הימים האחרונים, "מבחינתי זה יום חג, הענקת רישיון לIBC לפרוס סיבים לתושבי יו"ש זה סימן לנורמליות. מהפכת הסיבים מגיעה לכל מקום בארץ ואנחנו מתעקשים שתגיע גם לאיו"ש. כך נמדדת ריבונות וצמיחה כלכלית. אנחנו מתמודדים עם גל של טרור פלסטיני, רק לאחרונה איבדנו את יהודה דימנטמן עוד אחד מטובי בנינו."

עוד הוסיף: "מול הטרור אנחנו מגיבים בנחישות ואני מברך את כוחות הבטחון על התפיסה של המבצעים. במקביל לנחישות המבצעית אנחנו נחושים גם לאפשר איכות חיים גבוהה. נגישות ותחרות. ריבונות דרך סיבים אופטיים – אינטרנט מהיר. החזון של משרד התקשורת הוא לחבר את הישראלים. חיבור דרך נגישות ותחרות. כך מעודדים צמיחה כלכלית, עבודה מהבית והפחתה של העומסים. אני שמח שהגענו ליום הזה. שנים הרשיונות דילגו על איו״ש. יש לנו עוד כמה פקקים לפתוח בשוק התקשורת, אנחנו נבצע ומשוכנע שהמינהל יהיה שותף".
ראש המנהל האזרחי, תת-אלוף פארס עטילה, מסר: ״אני מברך ונרגש מאוד על הענקת הרישיון ביהודה ושומרון לחברת התקשורת הישראלית IBC. צעד זה הינו צעד אחד מיני רבים אותם הוביל המנהל האזרחי בשנים האחרונות במטרה לקדם ולפתח את תשתיות האינטרנט באזור יהודה ושומרון, ובכך לשפר ולשדרג את מרקם החיים של תושבי האזור. אנו נמשיך בעבודה המסורה והחשובה שלנו, ונמשיך לפעול למען כלל תושבי יהודה ושומרון.״

אמיר לוי, מנכ"ל IBC אנלימיטד: "חברת IBC אנלימיטד גאה להמשיך ולהוביל את מהפיכת הסיבים האופטיים בישראל ולהביא את בשורת התחרות גם ליהודה ושומרון. בחודש האחרון התחלנו בפריסה מואצת בדימונה ובקרית שמונה ועכשיו יוכלו להצטרף למהפכה באופן מיידי גם תושבי הר אדר ובהמשך תושבים רבים מאיזורים נוספים".
מה דעתך בנושא?
8 תגובות
1 דיונים
רמי מלכה
מייצרים ריבונות במעשים מר הנדל נכון והמעשה שעשיתם כאשר הקמתם ממשלה ישראלית פלסטינית תישאר לעולם ככתם על הפרצוף שלך. ותחסוך מאיתנו את כל תירוצי אבל ביבי שלכם
13:37 21.12.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יעל
עוד חרטטן/ברברן עלוב נפש. עשה עמנו חסד ושחרר אותנו מעונשך. עוף מחיינו
09:52 20.12.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסי
כמה פעמים אפשר למחזר את אותו דבר
04:01 20.12.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ליטל
האיש הזה עוד מעיז לדבר.כנראה שהוא חושב שכולם מטומטמים...
23:36 19.12.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נוד נפוח
קפה חתיכת פומפוזי נפוח שלא תתפוצץ כמו נוד מסריח
22:21 19.12.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צבי
אדם קטן שנופח מעבר למידותיו
20:42 19.12.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הזהרו מהצבועים
יועז אחראי לכל הרעות שעושה הממשלה הרעה שהוא הקים. עליו האשמה של השלטת האיסלמיסטים והשמאלנים הכי קיצוניים שמצא בכנס. שום דבר לא איכפת לו באמת. הראיה? האיש מסתובב זחוח כמו טווס ביום חופתו. בושה וחרפה.
21:52 19.12.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דניאל
לך בייתה אם נסמוך עלייך נגיע למצב של מדינת כל אזרחייה .
18:23 19.12.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר