חדשות

צפו: מהומה בבית הספר| בן גביר: 'לא מבין את הטמטום'

בן גביר הגיע להפגנה שנערכה מחוץ לבית הספר בו התארחו משפחות מחבלים. מאות תלמידי בית הספר הודיעו כי לא ישתתפו בשיחה

(יונתן זינדל/פלאש 90)

מהומה פרצה הבוקר בבית הספר 'חוף השרון' בשפיים, לאחר שמשפחות של מחבלים הגיעו לשוחח עם תלמידי הספר. בתגובה, מאות תלמידים הכריזו מרד על בית הספר והצהירו שלא ישתתפו בשיחה.

האירוע התקיים לאחר שבמסגרת שבוע הסובלנות הזמין בית הספר את ארגון "פורום המשפחות השכולות", הכולל בתוכו גם משפחות מחבלים שחוסלו על ידי כוחות הבטחון.

יו"ר עוצמה יהודית, איתמר בן גביר, הגיע להפגנה שנערכה מחוץ לבית הספר ואמר: "הם קוראים לעצמם משפחות שכולות, אבל הם לא משפחות שכולות, הם משפחות של מחבלים שזרקו אבנים ובקבוקי תבערה על חיילים".

בן גביר
בן גביר| צילום: בן גביר בהפגנה בבית ספר שאירח משפחות מחבלים (צילום: מלי בן חיים)

"זה בושה וחרפה שהזמינו אותם כאן לבית הספר ואני לא מבין את הטמטום הזה, הרי התלמידים כאן הולכים להיות חיילים ולשרת את המדינה, אז נותנים גושפנקה למי שפוגע בחיילים שלנו?".

אמיר אטינגר

בן גביר הוסיף: "טוב שחיילי צה"ל פגעו באותם מחבלים וטוב שתלמידי בית הספר התקוממו נגד ההנהלה, שמעדיפה לחבק משפחות מחבלים ולא משפחות שכולות".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

26
שימרית
17.12.21

זו תוצאה של שלטון הליכוד בראשות העבריין ששם פס על המדינה ודאג לעצמו,לנהנתנות למתנות,ולשוחד מה הפלא?בנגביר הוא טרוריסט ידוע שבגללו הרצח הבא קרוב מאוד!

הצטרפו אלינו