אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

קארנצ'י מבחוץ ורך מבפנים: מתכון לתפוחי אדמה

מחפשים כיצד לגוון את ארוחת השבת שלכם? מתכון חדש שירענן את התפריט הקבוע? קבלו מתכון מושלם לתפוחי אדמה קראנצ'ים מבחוץ ורכים מבפנים, שלא תוכלו להפסיק לנשנש

קארנצ'י מבחוץ ורך מבפנים: מתכון לתפוחי אדמה
  (צילום: שאטרסטוק)

מחפשים כיצד לגוון במתכון השגרתי שלכם? קבלו מתכון מנצח לתפוחי אדמה קראנצ'ים מבחוץ ונימוחים מבפנים

מצרכים:

6 תפוחי אדמה
שמן זית (ניתן להמיר לשמן קנולה)
מלח
3 שיני שום קצוצות דק (ניתן להמיר לאבקת שום)
קורט פפריקה
קורט פלפל שחור

(צילום: שאטרסטוק)

הוראות הכנה:

שוטפים היטב את תפוחי האדמה. לאחר מכן, חותכים אותם לפרוסות. בצורה כזו שכל תפוח אדמה ייצור 8 פרוסות, השתדלו ליצור צורה אחידה לכולם, על מנת שהם יתבשלו באופן זהה. לאחר מכן, יש להשרות את תפוחי האדמה במים קרים ל30 דקות לפחות, תהליך ההשריה מסייע להסיר עודפי עמילן המצויים בתפוח האדמה.

לאחר מכן, מערבבים את התפוחי אדמה עם שמן הזית והתבלינים, שימו לב שכל תפוחי האדמה זכו לשמן זית, על מנת שיהיו קראנצ'ים. לאחר מכן, מניחים בתבנית בשכבה אחידה, לאפייה אולטימטיבית. אופים ב180 מעלות עד שהם שחומים ויפים (30-45 דקות לערך)

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו