מתכון למרק עדשים כתומות
מרכיבים
בצל גדול, קצוץ
3-4 כפות שמן
בטטה או תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
גזר חתוך לקוביות קטנות
כוס עדשים כתומות מושרות שעה בקערה עם מים
רבע כוס אורז שטוף
מים לפי הצורך
כפית מחוקה כמון
מלח
פלפל שחור
מתכון למרק עדשים כתומות: אופן ההכנה
מחממים סיר עם שמן ומוסיפים לסיר את הבצל הקצוץ. כאשר הבצל נהיה שקוף מוסיפים את הירקות החתוכים, את העדשים ואת האורז. מערבבים ומוסיפים מים רותחים.
מביאים את המרק לרתיחה עד שהירקות, העדשים והאורז מתרככים, מוסיפים את התיבול ונותנים למרק להמשיך לרתוח עוד מספר דקות.
מגישים עם לחם פרוס לפרוסות עבות.

מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
וטעים ביותר. אפשר לוותר על השמן והבצל.
00:04 03.11.2016שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר