ראש האופוזיציה, בנימין נתניהו, אומר בראיון לערוץ 14 כי הוא יעשה הכול על מנת להפיל את הממשלה, וביקר את הממשלה על יחסם לבעיה האיראנית.
אין הנהגה
"יש תחושה שאין הנהגה, יש תחושה של חולשה. זו תחושה עולמית", אמר נתניהו. "המדינות הערביות שהיו קשורות אתנו בזמן הממשלה בראשותי הבינו שנעמוד מול אירן, היום כולם שולחים משלחות לאירן ולטורקיה לא במקרה".
"אעשה כל דבר שאוכל כדי להפיל את הממשלה הזאת. הדבר שהכי מטריד אותי זה לא הנזקים האדירים שהם עושים, אלא המיסים המיותרים על השכבות החלשות ושכבות הביניים, החולשה מול החמאס והחיזבאללה והרפיון בטיפול בקורונה".
הציבור מבין שרימו אותו
נתניהו טען כי "הציבור מבין שרימו אותו בגניבת קולות מפלגות שאמרו שהן ימניות ואמרו שמעולם לא ילכו עם התנועה האסלאמית ומבינים את החולשה הזאת. ההשלטה של עבאס והאחים המוסלמים על האוכלוסייה הערבית היא לא בת תיקון".
יש אופציות
"ברגע שלפיד הלך בוושינגטון והסכים לא לעשות הפתעות", טען נתניהו. "גם במישור המדיני וגם במישור המבצעי מה שקורה עם איראן זה אסון".
"יש אופציות, לא אפרט אותן. צריך להיות ברור דבר אחד, לא ניתן לאיראן להתחמש בנשק גרעיני, עם או בלי הסכמה אמריקאית".
"בנט היה שר ביטחון – לא שמעתי אותו, להפך שמעתי אותו אומר כי עם ישראל חב תודה לבנימין נתניהו על מה שהוא עשה מול אירן. פתאום הם משנים את זה. קודם כל עובדתית: אלמלא הפעולות שאנחנו עשינו, גם במישור המדיני וגם במישור המבצעי, לאירן מזמן כבר היה ארסנל גרעיני".
בכל הנוגע למשפטים נגדו אמר יו"ר האופוזיציה "המשפט הזה הוא ניסיון להפיל ראש ממשלה מהימין. אלה תיקים כל כך תמוהים ובתפרים כל כך גסים שנתפרים לעיני כל".





תגובות
אתה כבר עושה הכל ולא מצליח. כנראה שיש הנהגה טובה מהנסיונות הכושלים שלך.
היידה ביבי אחלה ביבי
פחחחחחחחחחח....... במבט לאחור - הקריאות האלה מ 96 מקבלות משמעות אירונית מאד
הצעה ידידותית למר נתניהו ראש ממשלת ישראל?? זו פיסגת השאיפות שלך?? קטן עליך ביבי! לך לשוק הפרטי, עם הכישרון שלך והקשרים שבנית, תוכל להגיע לתפקידים הרבה יותר בכירים ולמשכורות הרבה יותר שמנות. ועל הדרך - תציל את עם ישראל מעוד קדנציה הרסנית של ממשלה בראשותך. היידה
ויפה שעה אחת קודם.
... כזכור חברת הרהיטים שהוא היה מראשי מערכת השווק שלה , רים , פשטה את הרגל ... כי שם איאפשר לשכנע טפשים לקנות רהיטים על בסיס של פילוג , שנאה ושסוי ... שזה הדבר היחיד שנתניהו היה טוב בו ... ואפילו את זה לא הוא המציא אלא יועצו המנוול ארתור פינקלשטיין....