תאונה קשה בים המלח: גבר כבן 30 נהרג היום (חמישי) בתאונת דרכים שהתרחשה באזור מפעלי ים המלח, זאת לאחר שאיבד את הכרתו תוך כדי נסיעה וסטה מהכביש. בעקבות האירוע כביש 90 נחסם לתנועה באופן זמני.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
הדיווח הראשוני על האירוע התקבל במרחב נגב של מד"א סמוך לשעה 12:20. ככל הנראה, הנהג איבד את הכרתו על רקע רפואי והדרדר עם הרכב לתוך ים המלח. חובשים ופרמדיקים הוזעקו למקום בזמן שעוברי אורח חילצו את הנהג הלכוד מהרכב, ועם הגעתם צוותי מד"א החלו לבצע פעולות החייאה. למרות זאת, בסופו של דבר הצוותים נאלצו לקבוע את מותו במקום.

החובשים עדן מילמן וגלעד רגב סיפרו כי "הגענו למקום במהירות וראינו רכב בתוך המים ואזרחים שמבצעים פעולות החייאה על גבר שחולץ לאחר שנלכד במושב הנהג. המשכנו בטיפול עם פעולות החייאה מתקדמות וממושכות, שבסופן נאלצנו לקבוע את מותו. צעירה בת 23 שהייתה גם היא בתוך הרכב, לא נזקקה לפינוי לבית החולים".

חובש הצלה עזריאל שניצר הוסיף וסיפר: "כשהגעתי למקום מצאתי רכב שקוע בתוך המים, ובו נהג מחוסר הכרה לאחר שככל הנראה איבד שליטה על רכבו בשל אירוע רפואי. למרבה הצער, לאחר פעולות החייאה מתקדמות, נאלצו הפראמדיקים לקבוע את מותו במקום".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אזרח מודאג
על רקע חיסון ממוקד..
09:17 01.12.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר