חדשות

צפו: כך חולצו שני גברים שנסחפו ללב ים

יחידת השיטור הימי של משטרת ישראל חילצה הלילה מול חופי נתניה 2 תושבי המרכז שנסחפו עם סירה תקולה אל לב ים. במשטרה שבו והדגישו את החשיבות של שיוט בטוח בפרט בימי אלה

צפו: כך חולצו שני גברים שנסחפו ללב ים
צילום: (צילום: דוברות המשטרה)

יחידת השיטור הימי של משטרת ישראל הוזעקה הלילה לאירוע חירום, עם קבלת דיווח במוקד 100 סמוך לחצות, בדבר 2 גברים כבני 50 המדווחים על מצוקה, בהיותם בכלי שיט שמנועו חדל לפעול, כאשר הסירה הספיקה להיסחף מספר רב של קילומטרים מקו החוף, ללא יכולת שיוט או שליטה בתנועתו.

מחוז מרכז נתניה חילוץ ימי 241121
מחוז מרכז נתניה חילוץ ימי 241121| צילום: (צילום: דוברות המשטרה)

בתוך כך, צוות השיטור הימי פתחו בסריקות מאזור שפיים מול נתניה עד לאיתור הסירה ובה שני הגברים ובתום פעילות חילוץ, גררו את כלי השייט לכיוון המרינה בהרצליה – אל חוף מבטחים.

במשטרה שבים ומדגישים את החשיבות של שיוט בטוח בפרט בימי אלה: 1. שייט עם שותפים תוך הצטיידות באמצעי תקשורת. 2. השארת איש קשר "מחוץ למים" – לדיווח בעת הצורך. 3. נשיאת מכשיר טלפון נייד במתקן אטום למים.

תגובות