אמסלם מאיים בתביעה כנגד חדשות 12: "לא ארכין ראש"
בספייס בטוויטר שנערך השבוע בהשתתפותו של ח"כ אמסלם, נאמרו מפיו דברים כנגד המפלגות השונות. לדברי חדשות 12, נאמרו שם דברים אלימים, אך אמסלם מוחה בתוקף ומביא את ההקלטות

"הבנתי שערוצי התעמולה ומהנדסי התודעה בתשקורת עבדו שעות נוספות בשבת", פתח אמסלם את הסברו לציטוטים ולדברים שאמר לכאורה והובאו אמש בחדשות 12.

(צילום: חאק/שאטרסטוק)
"נתבסס על השקרים, כמה פשוט"
"הרי אם בהקלטה מהספייס שומעים בוודאות שלא נאמרו המילים לכלוא אותם (השמאלנים) במכלאות, פשוט לא נביא אותה, ונתבסס על השקרים מדה-מרקר, כמה פשוט…"
"אמרתי ולא אתנצל על כך", הוא מסביר: "כשם שהשמאל דורס אותנו היום בוועדות ובכנסת, כך נדרוס אותם כשנחזור לשלטון."
רק לדודי אמסלם אסור?
עוד הוסיף בנימה אישית: "לכולם מותר לדבר על בריונים וסמרטוטים, רק לדודי אמסלם לא? לכולם מותר לדבר עם הידיים ולהיות בוטים, רק לדודי אמסלם לא?! אז לא עוד! אשקול להגיש תביעה כנגד חדשות 12 על כל השקרים והסילופים בכוונה תחילה! לא ארכין ראש לאיש ואמשיך לדבר ישר ולעניין, בסגנוני וללא פחד או מורא, ואייצג את האמת והצדק של המחנה הלאומי. שבוע טוב ומבורך", חתם.
נזכיר כי זו לא הפעם הראשונה בה אמסלם תוקף בחריפות את הממשלה והקואליציה. רק לאחרונה הוא איים בראיון לגל"צ ואמר: "הם לא יודעים שיבוא היום והוא לא רחוק ונרמוס אותם באופן מעשי. כשהם יפלו אנחנו לא ניתן להם להיכנס לכנסת המון שנים".
עקיבא נוביק: "זה פייק"
גם באולפן סרוגים אמסלם לא חסך ביקורת ובין היתר אמר: "השמאל במדינת ישראל הם האנשים הכי אלימים, אנטי דמוקרטים, סותמי פיות. כל יום שני לפיד, בנאדם חלול, שלא מכיר אפילו את ההיסטוריה של העם היהודי, היה קורא לנו נוכלים, שקרנים, לי הוא קרא כלב, רוטווילר, סמרטוטי רצפה של ביבי. הם באים עכשיו ומטיפים לנו שאנחנו אומרים לו שהוא סמרטוט? לפיד משתין מהמקפצה".

(צילום: יפעת קלמר)
העיתונאי עקיבא נוביק לקח על עצמו להאזין להקלטות הספייס המלאות, אשר בסיומן כתב את ממצאיו: "אני מאזין מאז צאת שבת לשיחת הספייס המלאה של ח״כ דוד אמסלם. הוא בוטה, משתלח, מכליל. הכל נכון. אבל הוא לא קורא לשלוח שמאלנים למכלאות. זה פייק. אני לא מאמין שכל כך הרבה אנשים פה נפלו בו. אמר הרבה דברים בוטים. לא אמר להכניס שמאלנים למכלאות".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו