בעקבות התפשטות תופעת האלימות בבתי החולים, הגיע נשיא המדינה יצחק הרצוג הגיע הבוקר (רביעי) במסגרת סיורו בבתי חולים בצפון למרכז הרפואי לגליל בנהריה.
״אני עוקב בדאגה אחר ההסלמה באלימות בכל רחבי הארץ. האירועים שראינו בימים האחרונים בבתי החולים סורוקה ומאיר – מזעזעים וחמורים. לצערי אני שומע שזו תופעה רווחת בבתי חולים רבים בכל רחבי הארץ ממש מכת מדינה", אמר הנשיא בהתייחסות לאירועי האלימות בבתי החולים בימים האחרונים.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"איך מקום מציל חיים הופך להיות מקום של סכנת חיים?"
"לא יכול להיות מצב בו אזרחים ישראלים אינם מרגישים בטוחים במקום שאמור להיות הבטוח ביותר עבורם. איך יכול להיות שהמקום אליו אנחנו הולכים לקבל טיפול מציל חיים הופך להיות מקום של סכנת חיים? לאן הגענו?

עלינו להוקיע ולגנות את תופעת האלימות בכל דרך אפשרית. להתגייס בכל הכוח כדי לעקור אותה משורש ולמגר אותה. אני בטוח שהמערכות השונות מבינות את חומרת המצב ויעשו הכל כדי להפעיל גם אכיפה גם מניעה וגם הסברה כדי להתמודד עם התופעה החמורה הזאת.״

את הדברים אמר הנשיא כחלק מביקור ראשון במערכת הבריאות במהלכו מסייר יחד עם רעייתו מיכל בבתי חולים בצפון הארץ. הנשיא פתח את הבוקר בסיור בבית החולים מרכז רפואי לגליל בנהריה. אל ביקורו הצטרף פרופסור מסעד ברהום, מנהל בית החולים ורונן מרלי, ראש עיריית נהריה. בהמשך היום יבקרו הנשיא ורעייתו בבית החולים הגריאטרי פלימן בחיפה.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
נועם
הרבי מלובביץ' ישו מוחמד הנביא מואפק טריף
14:19 15.01.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פתרון הקסם
שאין הפרדה בין האוכלוסיות זה המחיר אך אמרה ערביה מעזה לאח הערבי בהדסה היהודים לבד והערבים לבד היא צודקת ובטח שלא לשלב אותם בתוך החברה היהודית זה סכנה קיומית עבור...
שאין הפרדה בין האוכלוסיות זה המחיר אך אמרה ערביה מעזה לאח הערבי בהדסה היהודים לבד והערבים לבד היא צודקת ובטח שלא לשלב אותם בתוך החברה היהודית זה סכנה קיומית עבור כולנו שמדינה מאפשרת אנרכיה ולא רוצה להשתמש בצעדים רדיקלים זה המחיר
המשך 11:58 17.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מירי
גינוי סתם לא יעזור. עונשים מחמירים וקנס כספי גבוה יעזרו יותר מכל המילים היפות...
11:46 17.11.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר