חדשות

מתן כהנא: "מאיפה המצאתם את הבדיה הזו?"

השר מתן כהנא השיב להצעת אי אמון של הליכוד בנושא "הפקרת האינטרסים הבטחוניים של ישראל בידי התנועה האיסלאמית", ואמר כי הכנסת נפלה למלכודת הפייק ניוז

מתן כהנא: "מאיפה המצאתם את הבדיה הזו?"
צילום: (צילום: יונתן זינדל\ פלאש90)

השר מתן כהנא השיב הערב במליאת הכנסת להצעת אי האמון שהגישה סיעת הליכוד בנושא "הפקרת האינטרסים הבטחוניים של ישראל בידי התנועה האיסלאמית".

אמיר אטינגר, מרים אגדי

כהנא אמר: "בכל העולם מתמודדים עם מכת החדשות הכוזבות. לא רק אזרחי מדינת ישראל סובלים מזה. זו אחת החלות הרעות של דורנו. מספיק לראות את השמועות הכוזבות סביב החיסונים כדי להבין עם מה אנחנו מתמודדים. מה לא אמרו על החיסונים? שמשתילים שבבים, שיצמחו קרניים וזנב. בפייק ניוז אין גבול לדימיון".

מתן כהנא
מתן כהנא| צילום: מתן כהנא במליאה, ארכיון (צילום: ערוץ כנסת)

"אבל כשפייק ניוז שמקורו בקבוצות קונספירציה שוליות מוצא מקומו בהצעת אי אמון בממשלה נבחרת ומכהנת? מעכשיו מגישים הצעות אי אמון על בסיס שמועות שווא והמצאות? אם רצינו דוגמה לשיבוש ולכאוס שהפצת חדשות כזב יוצרת, אז קיבלנו".

"פייק ניוז – כשמו כן הוא. פייק. כזב. המצאה. ללא שום אחיזה במציאות, וללא שום קשר לאמת. מאיפה המצאתם את הבדיה הזו? עד להיכן עוד אפשר לעוות את המציאות בתואנות שווא??כמה נמוך עוד תרדו".

"הממשלה לא מפקירה את האינטרסים הביטחוניים של מדינת ישראל. לא בידי התנועה האיסלאמית ולא בידי אף גוף אחר. זו האמת לאמיתה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

71
41
אביתר
15.11.21

מדבר שקר תרחק לא יפה לשקר במצח נחושה את כולם כל הזמן. הממשלה שלכם תלויה בגרונה בתנועה האיסאלמית, שהיא אחות לחמאס. וכפי שהגדיר זאת בנט קודם שהמיר את דעתו...