חדשות

עודה: "אעמיד את הקואליציה בפני עובדה"

עודה הודיע כי יגיש הצעת חוק פרטית לאיסור על נאשם בפלילים להקים ממשלה, וכי הוא מצפה מהקואליציה לתמוך בו: "זה חלק מקווי היסוד, גדעון סער מאיים כבר חודשים"

ח"כ עודה
ח"כ עודה | צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

יו"ר הרשימה המשותפת, ח"כ איימן עודה, הודיע כי יגיש הצעת חוק שתאסור על נאשם בפלילים להקים ממשלה, כך אמר היום לאיילה חסון בערוץ 13.

"אני מוכן לגמרי, יש לי הצעת חוק. אין ספק שאני נגד נתניהו בכל הרמות. אבל האמת שזה יותר עקרוני. אם שר שמואשם בפלילים לא יכול להיות שר, אז המופקד על השרים, רה"מ, כן יכול? אין ספק שיש בעיה רצינית בחוק הזה וצריך לתקן".

בנוגע לשאלה האם ישתף פעולה עם הקואליציה בנושא, ענה עודה: "אני אגיש ואני חושב שהקואליציה אמורה לתמוך, זה חלק מקווי היסוד. גדעון סער מאיים כבר חודשים, אעמיד אותם בפני עובדה, הבטחתם בתקופת הבחירות, בוא נראה עכשיו".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

99
51
אייל
14.11.21

לך לעזה ימחבל