מחפשים ארוחה מזינה, בריאה וקלילה? מוקפץ חזה עוף ופלפלים היא הארוחה המושלמת עבורכם.
מרכיבים (מנה אישית):
שומן: מעט שמן זית
3/4 כוס אורז מלא עגול (לפי trikland 90%10 מספר 2)
חלבון: 100 גרם רצועות חזה עוף טרי
פחמימה: כוס רצועות דקות של כרוב לבן

בצל גדול
2 שיני שום
פלפל צהוב
פלפל אדום
2 גבעולי סלרי ללא עלים
1/3כוס עלי בזיליקום
מלח, מעט כורכום, פפריקה אדומה ופלפל שחור
מעט נבטים לקישוט
אופן ההכנה:
חממו במחבת את שמן הזית והתבלינים כדקה.
הירקות: חתכו את הבצל לרצועות דקות והכניסו למחבת. פרסו את הפלפלים לרצועות דקות והוסיפו למחבת יחד עם הכרוב.
החלבון: הוסיפו את חזה העוף ובשלו למשך 3 דקות, ערבבו בעדינות.
חלקו את המחבת האישית לחצי ״וירטואלי״ והזיזו את תערובת החזה עוף והפלפלים לחצי שלהם.
הפחמימה: הוסיפו את אורז המלא לדקה
קצצו את הבזיליקום ואת גבעולי הסלרי חתכו לטבעות, עכשיו הוסיפו אותם למחבת וערבבו רק אותם יחד בעדינות למשך 2 דקות, תבלו מעט והגישו. תוכלו לקשט ולפזר נבטים ברגע ההגשה.
טיפ של שיטת התזונה 90%10-
רוצים ארוחה שלמה 90%10? הוסיפו לכם אנטי פסטי ירקות ירוקים, כמו קישוא, זוקיני, עליי תרד, עלי קייל, קולורבי, כרובית וברוקולי, מתובל בהמון לימון ומעט שמן זית,
המתכון באדיבות: מורן שטרום נטורופתית מוסמכת
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים